Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire EPOCALĂ. Istoria s-a RESCRIS! IMAGINILE din urmă cu 10.000 de ani au un IMPACT cutremurător
Descoperire EPOCALĂ. Istoria s-a RESCRIS! IMAGINILE din urmă cu 10.000 de ani au un IMPACT cutremurător

Descoperire EPOCALĂ. Istoria s-a RESCRIS! IMAGINILE din urmă cu 10.000 de ani au un IMPACT cutremurător

Ultimele descoperiri din Arabia Saudită vor rescrie istoria, acestea fiind din urmă cu 10.000 de ani, au menționat arheologii care au făcut descoperirea. Acestea reprezintă, în imagini, viața pe care o duceau oamenii în acea perioadă.

Mai multe pietre descoperite în Arabia Saudită ar putea rescrie istoria. Mai multe pietre antice descoperite recent în Arabia Saudită arată 6.600 de reprezentări ale vieții sălbatice, dovedind că regiunea a fost casa mai multor creaturi în timpurile preistorice.

Gravările în piatră, care au fost datate cu 8.000 î.e.n., includ imagini cu o antilopă rară, bouri, cămile sălbatice și măgari africani, despre care nu s-a știut că au trăit în această parte a lumii.

Deși Peninsula Arabă este în mare parte un deșert stâncos, experții cred că în urmă cu mii de ani a fost un rai pentru animale, Peninsula Arabă fiind acoperită cu plante până acum 6.000 de ani, conform libertatea.ro.

 

Cercetătorii de la institutul Max Planck din Germania au studiat arta de pe pietrele descoperite pe siturile arheologice Jubbah și Shuwaymis, care fac parte din Patrimoniul Mondial Unesco. Ei au studiat peste 6.600 de pietre gravate pentru a avea o perspectivă despre viața din antichitate în Peninsula Arabă. În prezent nu există foarte multe detalii despre trecutul acestei regiuni.