Evenimentul Zilei > International > Descoperire de coșmar într-o casă. Cuibul a alertat întreaga comunitate
Descoperire de coșmar într-o casă. Cuibul a alertat întreaga comunitate

Descoperire de coșmar într-o casă. Cuibul a alertat întreaga comunitate

Incidentul a avut loc în Benton - Indiana, polițiștii fiind chemați să intervină, în zadar, pentru a salva o femeie a căzut pradă unui piton ucigaș.

Culmea este faptul că incidentul a avut loc într-o casă, care se afla în proprietatea șerifului din Benton, Donald Munson. Polițiștii care au intervenit au numărat în locuință nu mai puțin de 140 de șerpi periculoși, numind locul ”casa cu reptile”.

Șeriful Munson verifica foarte des starea celor 140 de șerpi, până de curând când a avut chiar el un șoc. Când a intrat în locuință, fiind chemat de un vecin, a descoperit un piton lung de opt metri care era încolăcit în jurul gâtului victimei, identificată ca fiind Laura Hurst, de 36 de ani. Femeia venea din când în când, să hrănească șerpii, atunci când șeriful nu putea să ajungă. Ancheta a scos la iveală că 20 dintre șerpi îi aparțineau.

Potrivit poliției, marți seara, șeriful a rugat-o pe Laura Hurst să hrănească șerpii. Miercuri, femeia nu a mai răspuns la telefon iar acest lucru l-a alarmat pe șerif. Miercuri, când a mers la casa cu șerpi a făcut macabra descoperire. Medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii.