Evenimentul Zilei > Politica > Deputatul PSD care a înjurat ca la UŞA CORTULUI un român din Diaspora îşi cere scuze pentru INJURII. Gramatica însă e iremediabilă: „A fost o greşeală. Sper să NUMAI existe jigniri”
Deputatul PSD care a înjurat ca la UŞA CORTULUI un român din Diaspora îşi cere scuze pentru INJURII. Gramatica însă e iremediabilă: „A fost o greşeală. Sper să NUMAI existe jigniri”

Deputatul PSD care a înjurat ca la UŞA CORTULUI un român din Diaspora îşi cere scuze pentru INJURII. Gramatica însă e iremediabilă: „A fost o greşeală. Sper să NUMAI existe jigniri”

Deputatul PSD Claudiu Manda îşi cere scuze după ce a înjurat în privat un român din Diaspora. Mesajul social-democratului a făcut rapid ocolul internetului, aşa că Manda a decis că a venit timpul să îşi ceară scuze pentru acest incident care îi pătează imaginea.

Totuşi, aşa cum s-a văzut şi din mesajul de pe Facebook, deputatul are câteva lacune în ceea ce priveşte gramatica limbii române.

”Legat de incidentul apărut zilele trecute, doresc să fac următoarele precizări:

Sunt om înainte de a fi politician şi doresc să rămân om şi după ce nu o să mai fiu politician;
În toată activitatea mea politică nu am jignit, nu am insultat, nu am provocat niciodată pe nimeni, nici în spaţiul privat şi nici în spatiul public;
Afirmaţiile mele de zilele trecute nu au nicio legătură cu diaspora, cu oamenii oneşti şi de bună credinţă aşa cum mulţi au înţeles sau îşi doresc să înţeleagă.

Am reacţionat, în privat – pe messenger chat, la jigniri şi insulte adresate de un domn pe contul personal de Facebook, jigniri pe care nu le pot reproduce dar pe care le-au văzut mulţi apropiaţi ai mei, inclusiv membri ai familiei.


DEPUTATUL Claudiu Manda ÎNJURĂ ca la ușa cortului pe Facebook. După ce că POLITEȚEA îi LIPSEȘTE cu desăvârșire, liderul PSD are probleme și cu GRAMATICA


 

Recunosc faptul că a fost o greşeală, pe care o regret, să cobor nivelul atât de jos într-un dialog privat, ca de la bărbat la bărbat.

Îmi cer scuze pentru reacţii şi limbaj locuitorilor judeţului Dolj dar şi celor din ţară care prin expunerea media au luat la cunoştinţă de această situaţie nedorită.

Cu siguranţă un astfel de moment nu va mai exista din partea mea, regret extrem de mult cele întâmplate, nu spun că am o scuză, dar pentru câteva momente, am reacţionat ca un om ameninţat şi jignit, nu ca un politician.

Expunerea mediatică a acestui incident poate fi un moment de început pentru bunele relaţii de comunicare dintre oameni, dintre oameni şi politicieni, să numai existe jigniri, injurături, insulte, blesteme şi instigări la ură.”, a precizat Manda, potrivit Ştiripesurse.