Deputatul a declarat în conferinţa de presă că nu a primit până acum niciun răspuns din partea Guvernului cu privire la solicitarea sa şi a precizat că va continua protestul din spital, fără să precizeze când va pune capăt acestuia.

"Sunt nemulţumit din cauză că nici în momentul de faţă din partea Guvernului nu a existat un dialog, un mesager, pentru a demonstra că se doreşte să se ajungă undeva, la un compromis, dacă chiar nu vor să facă nimic în acest sens 100%", a afirmat deputatul.

Cât priveşte starea sa de sănătate, el a spus că este critică.

"Cred că este ultima dată când ne vedem în Parlament, în cadrul demersului pe care l-am iniţiat. Aflându-mă în a opta zi de greva foamei, nu pot să spun că mă simt excelent, deşi în primele şase zile nu m-am resimţit. De 48 de ore nu pot să beau decât un litru de apă pe zi şi, probabil, şi din acest punct de vedere situaţia mea este critică. Cred că voi alege să merg la spital pentru a fi monitorizat, deşi săptămâna viitoare mi-aş fi dorit să fiu în Parlamentul României, pentru că este normal ca atunci când iniţiezi un protest să rămâi acolo unde l-ai iniţiat", a mai spus Mihai la conferinţa de presă.

Acesta a adăugat că nu a fost căutat de nimeni în ultima săptămână din partea autorităţilor centrale.

"S-a luat act, atâta tot, la Biroul permanent că s-a trimis o adresă sau două (n.r. – la Guvern)", a menţionat acesta.