Evenimentul Zilei > Politica > Deputaţii au luat act de DEMISIA lui Manuel Costescu. Cine îi va lua locul în USR
Deputaţii au luat act de DEMISIA lui Manuel Costescu. Cine îi va lua locul în USR

Deputaţii au luat act de DEMISIA lui Manuel Costescu. Cine îi va lua locul în USR

Plenul Camerei Deputaţilor a luat act, astăzi, de vacantarea locului de deputat rămas liber în urma demisiei lui Manuel Costescu. Deputatul USR nu a fost prezent la şedinţă.

Costescu, care a fost şi membru al Comisiei parlamentare de control a SRI a anunţat, în 1 martie, că demisionează din Parlament, invocând motive personale.

„După cum mulţi dintre voi ştiţi, în ultimele 14 luni mi-am împărţit viaţa între Bucureşti şi Londra. În acest timp am încercat să găsesc o balanţă între viaţă personală şi cea profesională, în aşa fel încât cei 2000 de kilometri dintre mine şi familia mea să nu fie o problemă insurmontabilă. Însă am învăţat că, deşi am petrecut peste 40 de weekenduri cu cei trei mici copii ai mei, pur şi simplu nu este de ajuns. De aceea sunt forţat să iau poate cea mai grea decizie a carierei mele: voi renunţa la poziţia mea în Parlamentul României pentru a fi alături de copiii mei”, a spus deputatul USR.

Locul său din Camera Deputaţilor va fi preluat de Daniel Popescu, următorul pe listele USR Diaspora, de pe care a fost ales.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: