Evenimentul Zilei > Politica > Un deputat „şterge pe jos” cu Ludovic Orban: „Infect caracter…”
Un deputat „şterge pe jos” cu Ludovic Orban: „Infect caracter…”

Un deputat „şterge pe jos” cu Ludovic Orban: „Infect caracter…”

În urma comentariului făcut de Ludovic Orban după ce fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost citată la Secția de investigare a magistraților, deputatul Liviu Pleşoianu iese cu un atac crunt la adresa liderului PNL.

Liviu Pleşoianu: "Nu, Orban! Tu, prin slugărnicia ta grețoasă față de Noua Securitate, vei desființa partidul pe care îl conduc cei ce te manevrează. Iar poporul român va lua act de MIZERIA MORALĂ în care vă scăldați și vă va desființa prin vot!

Orban, Orban, #INFECT caracter… Spuneai în 2013 exact pe dos! Ziceai atunci că propunerea impostoarei Kovesi ca procuror-șef DNA e "o trădare a interesului cetățenilor". Mai ziceai, personaj ridicol și odios, și că "L.C. Kovesi a fost mâna dreaptă a SISTEMULUI TICĂLOȘIT al lui Băsescu".

Orban este preşul stăpânilor 

"Iar acum te-ai transformat în preșul pe care își șterg bocancii Kovesi și ceilalți stăpâni pe care îi slugărești! Nu am de oferit NICIO circumstanță atenuantă pentru NICIUN parlamentar PNL care te susține pe acest drum al MIZERIEI MORALE! NICIUN liberal adevărat NU poate fi parte din această cloacă fetidă!

#Mi_e_Scârbă_de_Ludovic_Orban", a scris deputatul PSD pe pagina personală de Facebook.