Evenimentul Zilei > Politica > DEPUTAT PSD, reacție TRANȘANTĂ către ALDE: „Această ATITUDINE este STRANIE”
DEPUTAT PSD, reacție TRANȘANTĂ către ALDE: „Această ATITUDINE este STRANIE”

DEPUTAT PSD, reacție TRANȘANTĂ către ALDE: „Această ATITUDINE este STRANIE”

Iulian Iancu, deputat PSD, a declarat că i se pare stranie ieșirea deputaților ALDE de la ședința privind modificarea legii ofshore.

Deputații ALDE au părăsit marți ședinta în care se discuta modificarea Legii offshore, după ce Varujan Vosganian, liderul deputaților ALDE, a declarat că dezbaterea este o „improvizație”.

„Dumnealui şi-a manifestat interesul de a avea două amendamente pe unul dintre cele două subiecte menţionate, respectiv să nu existe contracte subsecvente şi o intervenţie asupra regimului fiscal, altul decât redevenţele, şi încă un amendament. I-am spus, încă de-atunci, că sunt împărtăşite în totalitate şi-au fost supuse dezbaterii şi sunt preluate. În forma finală, garantându-i că sunt preluate, îi voi prezenta şi se va asigura că sunt preluate”, a declarat Iulian Iancu.

Deputatul PSD a catalogat drept „stranie” reacția deputaților ALDE.

„Ce nu pot să înţeleg, şi, vă rog, nu-mi cereţi să înţeleg, această atitudine de astăzi este stranie. Nu vreau să fac alt comentariu, dumneavoastră puteţi să faceţi singuri deducţii, pentru că, dintr-odată, din moment ce vedem că legea este mai avantajoasă pentru statul român, brusc, s-au creat nişte zone de agitaţie, atât în rândul unor colegi de la PNL, cât şi de la USR, dar, mai ales, surpriza mea, de la PNL, dar, iată, apare surpriza şi din partea ALDE”, a spus Iancu, informează Mediafax.