Evenimentul ZileiPoliticaDeputat PSD: Începe scandalul în coaliție. Florin Cîțu “îl va trosni” pe Voiculescu

Deputat PSD: Începe scandalul în coaliție. Florin Cîțu “îl va trosni” pe Voiculescu

Deputat PSD: Începe scandalul în coaliție. Florin Cîțu “îl va trosni” pe Voiculescu
Deputatul Bogdan Toader, vicepreședinte al Comisiei pentru administrație publică, este de părere că pentru “junta militară care conduce acum România, ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor valorează fix pix”. Omul reprezintă echivalentul unui sac de cartofi, potrivit deputatului PSD. 

Vlad Voiculescu nu va fi eliberat din funcție astăzi, subliniază reprezentantul PSD, din cauza situației de la Spitalul Foișor.

“Acesta va fi doar un pretext. Sistemul va profita, însă, de acest incident pentru a-l executa pe Voiculescu, adevăratul motiv fiind expunerea datelor privind măgăria cu vaccinarea secretă pentru esențiali.

Securistan nu l-a uitat, nu l-a iertat și-l va trosni astăzi, prin mâna lui Florin Cîțu. Și tot astăzi, va începe scandalul în coaliție. În mod previzibil, pluseriștii îi vor lua apărarea lui Vlad Voiculescu.

Ar fi rost de popcorn, însă nu mai râde nimeni acum. Nu e de râs.

Reamintesc că securiștii, militarii și polițiștii s-au vaccinat în centre secrete, înaintea vârstnicilor și a celor cu comorbidități, mii de români au fost aruncați la groapă în saci, într-un dispreț incredibil față de demnitatea umană, în mai multe spitale au avut loc incendii, infecțiile nosocomiale colcăie pretutindeni, cei care au guvernat în ultimul an de zile au încălcat Constituția și legile țării și nu s-a întâmplat nimic, cifrele privind pandemia au fost măsluite și multe, multe altele…

Umilirea celor de la Spitalul Foișor este doar o secvență dintr-o serie de umilințe la care românii au fost supuși”, a scris pe Facebook deputatul Bogdan Toader.

Își va depune demisia guvernul Cîțu?

Având în vedere toate aceste motive, guvernul Cîțu ar trebui să-și depună demisia astăzi, potrivit deputatului Bogdan Toader, iar în România să aibă loc alegeri anticipate.

“À la guerre comme à la guerre. Sper ca astăzi, Vlad Voiculescu să demonstreze public cum au fost măsluite cifrele anul trecut, în perioada pandemiei. Chiar îi rog pe useriștii din lista mea (de prieteni de pe Facebook – n.r., dacă mai am câțiva) să-i transmită lui Vlad Voiculescu să facă asta.

Să fie război, iar întreg adevărul să iasă la iveală. Vlad Voiculescu să explice pentru ce este executat, de fapt (pentru publicarea datelor privind centrele de vaccinare secrete) și să prezinte probe privind măsluirea cifrelor în plină pandemie”, a conchis deputatul PSD.


Accesează: