Evenimentul Zilei > Politica > Deputatul „Mitralieră” iese la RAMPĂ înainte de CEx PSD: „Lumea să aleagă pe cine crede că MERITĂ”
Deputatul „Mitralieră” iese la RAMPĂ înainte de CEx PSD: „Lumea să aleagă pe cine crede că MERITĂ”

Deputatul „Mitralieră” iese la RAMPĂ înainte de CEx PSD: „Lumea să aleagă pe cine crede că MERITĂ”

Deputatul Cătălin Rădulescu, cunoscut şi ca deputatul „Mitralieră” a ieşit la rampă înainte de reunirea CEx al PSD cu un puternic mesaj adresat preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, prin care îi transmite faptul că nu este momentul pentru schimbări radicale.

Mai mult, Rădulescu susţine că ar trebui ca toţi doritorii să poată candida liber, nu să fie impuse liste.

„Nemulţumirea se îndreaptă pentru faptul că se doreşte schimbarea unui statut. 40 de oameni din organizaţie au vrut. Nu ştiu dacă cei 500.000 de oameni sunt de acord cu aceşti 40. Eu cred că în mod normal, schimbarea de statut nu e o chestiune pe care o faci de azi pe mâine, ci trebuie dezbătută în fiecare organizaţie de partid, cum făceam noi pe vremuri. Discutam în organizaţii, se făceau propuneri. (…) Dacă se păstrează chestia asta ca să fie regional, e deranjant, pentru că înseamnă că ne înlătură competiţia din partid. Vrem să facem iar cu liste ascunse în plicuri sau vrem să facem o competiţie, în care să vorbim în congres, iar lumea să aleagă pe cine crede că merită”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Dragnea şi principalele mesaje înaintea CEx al PSD. Garantul democraţiei în partid, vorbe bune pentru toţi şi mesaje subtile pentru schimbări

„Eu spun ce s-a întâmplat acum 4 ani de zile, că s-au impus nişte liste, iar toţi ceilalţi am fost pe lista suplimentară. Nu cred că e momentul ca în partid să se ia măsuri radicale numai ca să înlături anumite persoane. Eu cred că fiecare şi-a dovedit capacitatea de a sprijini partidul. Noi îl sprijinim toţi pe preşedinte, dar cred că e normal ca şi noi să fim sprijiniţi în competiţia asta şi să fim lăsaţi liberi ca să putem să candidăm fiecare dintre noi şi lumea să ne aleagă”, a mai completat politicianul.

Despre acuzaţiile făcute de George Maior la adresa preşedintelui PSD, deputatul susţine că aşteaptă explicaţii şi clarificări de la Liviu Dragnea.

PSD ESTE RUPT ÎN DOUĂ. Gabriela Firea amenință cu DEMISIA. Dragnea a primit LISTA DORINŢELOR celei care conduce PMB. Breaking news

„E o problemă personală a domnului preşedinte, dânsul trebuie să clarifice treaba asta în interiorul partidului, nu în faţa televiziunilor şi sper să o clarifice pentru că trebuie să clarifice. O să-l întrebe colegii mei. Cred că e responsabilitatea dânsului ca preşedinte să clarifice aceste lucruri şi cred că le va clarifica”, a încheiat  Rădulescu.