Ce a păţit după ce a consumat 6 LITRI DE COLA pe zi

Ce a păţit după ce a consumat 6 LITRI DE COLA pe zi

O tânără din Marea Britanie a aflat pe propria piele de ce nu sunt bune sucurile acidulate. Dependenţa ei de Cola a adus-o în pragul agoniei pe un pat de spital.

Zoe Cross, în vârstă de 18 ani obişnuia să bea mai bine de 24 de doze de răcoritoare în fiecare zi, echivalentul a şase litri de suc. Medicii au avertizat-o că obiceiul ei îi va afecta sănătatea, însă britanica a ignorat orice sfat. Specialiştii i-au explicat că băuturile carbogazoase nu îi hidratau organismul, ceea ce putea duce la deshidratare severă şi insuficienţă renală. Mai mult, organismul ei nu putea suporta aportul mare de zahăr şi cofeină pe care ea îl lua zilnic din băutura răcoritoare.

Cutiile de suc nespălate, un focar de infecţie Totul a început când Zoe avea doar 14 ani, iar lucrurile s-au amplificat atunci când ea s-a angajat la un fast-food, unde putea bea cât suc dorea, gratuit. Acum tânăra are dureri îngrozitoare. Deshidratarea severă i-a afectat articulaţiile. Mai mult, ea are şi o puternică infecţie cu E-coli, pe care a luat-o bând din dozele nespălate.

După ce a primit tratament, tânăra a redus consumul de Cola de la şase, la doi litri pe zi, dar spune că îi este foarte greu să renunţe definitiv la vechiul obicei. "Să renunţ la Cola a fost extrem de greu, pentru că am dureri teribile de cap dacă nu beau. Sper să reuşesc în cele din urmă", spune acum spăşită adolescenta.

Ne puteți urmări și pe Google News