Letiţia Stoian a declarat, că filiala este constituită din 238 de persoane, din care şase mai rămân în actualul ALDE.

"Este fosta filială PC. Toţi plecăm", a spus ea.

Stoian anunţă că va susţine în continuare acţiunea în instanţă iniţiată privind nerespectarea protocolului de fuziune PC-PLR, precum şi plângerea penală formulată împotriva celor care au obstrucţionat accesul foştilor membri PC în sediile ALDE Sector 4, potrivit unui comunicat.

„Majoritatea membrilor ALDE Sector 4 demisionează astăzi din partid şi vom continua în politică pe acelaşi drum cu Daniel Constantin. Echipa de la Sectorul 4 este formată în exclusivitate din foşti conservatori şi rămânem uniţi în jurul valorilor politice pe care le împărtăşim cu fostul preşedinte al Partidului Conservator. În urma noastră, în ALDE, va rămâne o mână de foşti PNL-işti mascaţi, care au venit în organizaţia noastră cu trei săptămâni înainte de alegerile parlamentare şi ale căror realizări politice sunt lacătele schimbate pentru a opri accesul nostru în sediile de partid", a maispus Stoian.

Fostul copreşedintele ALDE Sector 4 susţine că „responsabil pentru valul de demisii din ALDE este Călin Popescu-Tăriceanu, care a adus în partid oameni servili, pe care i-a propulsat în funcţii de conducere în vederea atingerii obiectivelor sale politice".

„În continuare, rămânem fermi în acţiunile noastre în instanţă, pentru nerespectarea protocolului de fuziune şi a plângerii penale numărul 2590910/2017 cu privire la interzicerea accesului în sediu şi a sechestrării obiectelor personale şi de mobilier. Responsabil pentru aceste acţiuni abuzive este Adrian Chioţan, secretar de stat şi copreşedinte Sector 4, înscris în ALDE în 05.10.2016 provenind din PNL Sector 2, a cărui singură recomandare politică este susţinerea de către Călin Popescu-Tăriceanu”, a precizat Stoian.

Ieri, fostul premier interimar și ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a demisionat din ALDE și i se va alătura lui Constantin.

Recent, fostul candidat la Primăria Sectorului 5 și co-președintele ALDE Sector 5, Dan Marian, și-a anunțat demisia din ALDE, ca urmare a acțiunilor abuzive ale conducerii în ceea ce privește congresul partidului și a deciziilor de excludere a lui Daniel Constantin și a celorlalți colegi care s-au opus acțiunilor lui Călin Popescu-Tăriceanu.

De asemenea, și co-președintele ALDE Sector 1, Răzvan Mitu, și-a anunțat demisia.

La începutul acestei luni, Daniel Constantin, Mircea Banias şi Eugen Durbacă au fost excluşi din ALDE.

NU RATAȚI EVZ DE MÂINE!  ADEVĂRUL DESPRE ARHIVA SIPA.

UN NOU EPISOD DIN OPERAȚIUNEA "NOI SUNTEM STATUL" VĂ PREZINTĂ DOVEZI DE NECONTESTAT!

Te-ar putea interesa și: