Evenimentul Zilei > Politica > Demisie la vârful PNL. Derapajele conducerii i-au pus capac
Demisie la vârful PNL. Derapajele conducerii i-au pus capac

Demisie la vârful PNL. Derapajele conducerii i-au pus capac

Fostul consilier al primarului liberal Nicolae Robu a demisionat din partid din cauza acestuia. Marian Constantin Vasile a trasnmis un comunicat de presă în care explică ce s-a întâmplat.

„Motivele retragerii mele din PNL au la bază faptul că, de mai mulți ani, nu am mai rezonat cu valorile și abordările conducerii PNL Timiș”, arată Vasile. Acesta a informat, joi, că demisionează din Partidul Național Liberal și, implicit, din poziția de consilier județean al PNL. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, conduce filiala județeană a PNL.

Tânărul consilier și-a început cariera administrativă și politică în 2008, în acest partid. Pentru un scurt timp, a fost consilierul primarului Nicolae Robu. De la ultimele alegeri a devenit consilier județean PNL, după ce partidul i-a oferit un loc eligibil pe lista electorală.

„De altfel, mulți timișeni de bună-credință, înzestrați cu luciditatea necesară pentru a înțelege și anticipa direcția în care duc gravele derapaje ale actualei conduceri, dar și cu respect pentru ideologia acestui partid istoric, mi-au semnalat în decursul ultimilor câțiva ani – cu îngrijorare și amărăciune – o serie de aspecte și atitudini asupra cărora nu doresc să insist, dar care sunt, cred, de domeniul evidenței.

O parte semnificativă din parcursul meu de până acum este legat de acest partid și de această filială, în care am muncit energic și cu convingere, am dăruit și mi-am adus contribuția la păstrarea curată și benefică a ”ADN-ului” organizațional, canalizându-mi totodată acțiunile către un act administrativ competent, pragmatic, responsabil și centrat în primul rând pe interesul cetățenilor”, transmite Marian Constantin Vasile.

Foto: Adrian Pîclișan