Demi Moore, la Bucureşti

Demi Moore, la Bucureşti

Actriţa americană Demi Moore a sosit aseară în Capitală pentru a partcipa la filmările producţiei "Bunraku" , alături de Josh Harnett, precizează Mediafax.

Starul a avut parte de o primire pe măsura notorietăţii. Ea a fost aşteptată la scară de o limuzină Mercedes şi cazată la un hotel de cinci stele din Bucureşti.

Aseară, actriţa s-a întânit cu colegul şi partenerul său în film, Josh Harnett, dar şi cu o parte din echipa de filmare, la un bistro cu profil franţuzesc din zona Ateneului Român.

Starul va interpreta rolul sclavei unei  căpetenii de războinici, care o forţează să îl ia în căsătorie, în filmul "Bunraku".  Alături de ea va juca şi Woody Harrelson, în rolul unui barman.

Ne puteți urmări și pe Google News

În vârstă de 45 de ani, Demi Moore este cunoscută de publicul cinefil din filme ca "Fantoma mea iubită", "Bobby", "Propunere indecentă", "Litera Stacojie" şi "Striptease".

Acţiunea filmului, a cărui lansare este prevăzută pentru 2009, este plasată într-un univers inedit, asemănător celui din Sin City, care îmbină elemente din teatrul de papuşi, benzi desenate şi jocuri video.

"Bunraku" este o producţie a Picturesque Film pentru Snoot Entertainment.

Filmul prezintă aventura unui ţigan nomad (Josh Hartnett) care, plecat să se răzbune, se trezeşte în mijlocul unei confruntări de proporţii mai mari decât anticipase.

Tradiţie teatrală originară din Osaka (vestul Japoniei), bunraku este interpretat de un singur recitator care interpretează toate rolurile, şi trei păpuşari, pentru fiecare marionetă. Păpuşile sunt adevărate opere de artă. Bunraku a fost înscris în patrimoniul cultural al umanităţii de către UNESCO în 2003, după teatrul Nô (2001) şi înainte de Kabuki (2005).

(18:35)