Evenimentul Zilei > Monden > Deliric are motive de delir. A pus mâna pe Inna și au gânduri de căsătorie!
Deliric are motive de delir. A pus mâna pe Inna și au gânduri de căsătorie!

Deliric are motive de delir. A pus mâna pe Inna și au gânduri de căsătorie!

Inna și Deliric formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul monden, veste confirmată de vedeta celebră în lumea întreagă acum o săptămână, cei doi având chiar planuri de căsătorie.

După ce mai multe zvonuri despre relația lor au ieșit la iveală, cei doi cântăreți nu se mai ascund. Mult admirata Inna și rapperul Deliric, un artist mai puțin popular ca ea, însă aflat în ascensiune, sunt la începutul unei povești de dragoste.

Recent, cântăreața a postat pe contul său de Instagram primele imagini alături de noul iubit. Într-un Insta story, Inna apare alături de Deliric. „La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume”, confirmând ulterior că au o relație: „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”.

Postările îi arată pe cei doi îndrăgostiți la o plimbare de seară, pe străzile din București. Inna l-a surprins în Insta story și pe Deliric. Fanii au fost încântați să vadă imaginile cu cei doi și s-au bucurat pentru ei, mai ales pentru că pe fața artistei se vedea un zâmbet larg de fericire. Inna arată radioasă lângă Deliric, iar fanii nu au întârziat să îi ureze să aibă parte de o relație lungă și fericită.

Un PORC de milioane

Răzvan Eremia, pe numele lui de scenă Deliric, este unul dintre cei mai apreciați rapperi din România, însă se poate lăuda și cu abilități de antreprenor, căci are o afacere proprie de mare succes. În 2011, și-a lansat propriul brand de haine pe care l-a numit PORC. Și-a început afacerea cu 3 tricouri, iar acum a ajuns să vândă sute de produse – tricouri, bluze, pantaloni, accesorii etc.

În 2017, firma ajunsese la o cifră de afaceri de peste 600.000 de euro, iar acum câștigă milioane de euro din afacerea sa, potrivit presei de business (spre exemplu, în 2018, firma a înregistrat o cifră de afaceri de un million de euro).

 Inna, la un pas de căsătorie

Talentată, sexy și carismatică, Inna, care are numeroși admiratori atât în țară, cât și în întreaga lume, și-a ținut dintotdeauna viața privată departe de ochii curioșilor. Puțină lume știe că înainte de relația cu Deliric, a fost la un pas de căsătorie. Cântăreața a avut o relație de 6 ani, iar partenerul ei de atunci a cerut-o în căsătorie, iar ea nu a ezitat și a spus „Da!”.

Însă până la urmă lucrurile nu au mai mers așa bine, iar cei doi și-au dat seama că nu sunt pregătiți pentru a face acest pas, potrivit Cancan.ro. Se pare că rapperul a venit la un moment mai potrivit în viața Innei, după cât de bine decurg „ostilitățile” între cei doi artiști,