Evenimentul Zilei > Politica > Delir pe internet! Politicianul PSD s-a făcut de râs în ultimul hal… Postare virală
Delir pe internet! Politicianul PSD s-a făcut de râs în ultimul hal… Postare virală

Delir pe internet! Politicianul PSD s-a făcut de râs în ultimul hal… Postare virală

Delir pe internet! Un conslier local PSD s-a făcut de râs după ce a căzut într-o capcană de pe Facebook.

Consilierul local PSD din Câmpia Turzii, Ionel Isac Tudorache, a stârnit hohote de râs în mediul online după ce a distribuit poza unei celebre actrițe din filmele pentru adulți, Mia Khalifa, care era prezentată drept „o elevă din România care a învățat și scris la lumânare și care a luat bacul cu 10”.

„Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat si a scris la lumânare si care a luat bacul cu 10… Dar noi o promovam pe Vulpita și Viorel… BRAVO ALEXANDRA SĂ TE AJUTE DUMNEZEU ÎN CONTINUARE. DOAMNE AJUTĂ”, este farsa de pe Facebook, la care a căzut victimă și consilierul local din Câmpia Turzii.

Internauții au taxat imediat neatenția consilierului PSD

„Alexandra ține-o tot așa!!! 👉👌

Am văzut mulți idioți la viața mea însă consilierul psd Isac pare a fi premiant la capitolul prostie. Măcar dacă se consulta cu bunul lui prieten care face videochat Petre…

Da măi Isac, Alexandra ta (Mia) pentru cultura ta generală este și acum în bibliotecă, este fată de 10…Zece negrii mititei 😂”, a comentat Marian Lechințan.

CITEȘTE ȘI Șoc pentru milioane de copii și adolescenți: Aplicația TikTok va fi interzisă!

Poza cu pricina a apărut inițial pe site-ul Independent din Marea Britanie, pe data de 7 ianuarie 2015, la un articol cu titlul „Starul Pornhub Mia Khalifa primește amenințări cu moartea după ce a fost clasată drept cea mai bună actriță pentru adulți a site-ului”.

Consilierul PSD din Câmpia Turzii nu este singura persoană care a căzut pradă acestei farse. Există destul de multe persoane care distribuie fake-news-uri sau chiar „păcăleli” de genul celei a cărui victimă a fost Ionel Isac Tudorache.

Fenomenul acesta ia amploare deoarece foarte mulți internauți nu verifică informația pe care o distribuie și, poate cel mai important, nu sunt atenția la sursele din care își iau informațiile, scrie Turda News.net.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: