Întrebată de EVZ cum comentează situaţia de după căderea guvernului Dăncila, Elena Udrea a comentat în EXCLUSIVITATE: “Cred că sunt şanse mari ca guvernul format de Orban să nu treacă în Parlament. Dacă este aşa, nu pot decât sa spun că Florian Coldea e genial. A reuşit să omoare doi dintr-o lovitură: pe Dăncila dar şi pe Iohannis! Şi pe acesta din urma, chiar cu propria lui mână. Cum s-ar zice, l-a sinucis”, a comentat Udrea amuzata.

Fostul ministru a mai adăugat: “Eu am susţinut teoria că este mâna lui Coldea, hotărât să îl execute pe Iohannis, păcălindu-l să pună motiunea, făcând praf şansa Vioricăi Dăncilă să intre în turul doi la alegerile prezidenţiale”.

Singura şansă pentru Bara

“Numai aşa va putea intra în turul doi Dan Barna, mai spune fostul ministru MDRT, continuând: “Şi cred că am avut dreptate văzând ce se întâmplă acum. Cred că Guvernul Orban nu va trece. Va fi un eşec al preşedintelui Iohannis.

“Astfel Coldea omoară doi dintr-o lovitură: şi pe doamna Dăncilă şi pe preşedintele Iohannis. Iar în turul doi, domnul Iohannis va avea o mare problemă cu haosul deoarece nu va avea guvern. a concluzionat Elena Udrea, în exclusivitate pentru EVZ.