Evenimentul Zilei > Actualitate > DECLARAȚII INCENDIARE: „Am fost niște TÂMPIȚI. Cer să fie băgați la PUȘCĂRIE cei care mai finanțează sportul din bani publici”
DECLARAȚII INCENDIARE: „Am fost niște TÂMPIȚI. Cer să fie băgați la PUȘCĂRIE cei care mai finanțează sportul din bani publici”

DECLARAȚII INCENDIARE: „Am fost niște TÂMPIȚI. Cer să fie băgați la PUȘCĂRIE cei care mai finanțează sportul din bani publici”

Ionuț Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timișoara, a izbucnit nervos la finalul partidei pierdute, marți, împotriva celor de la FC Voluntari, scor 0-1.

FC Voluntari s-a impus, marți, cu scorul de 1-0, la finalul confruntării cu ACS Poli Timișoara, din cadrul etapei a 11-a a Ligi I. Golul victoriei a fost marcat de Alexandru Tudorie, în minutul 90+2, într-un moment în care ilfovenii evoluau în inferioritate numerică, după eliminarea lui Cosmin Achim (86). La final, Ionuț Popa, tehnicianul bănățenilor s-a dezlănțuit.

„Cum dracu să nu fiu supărat? Tu ce ai face în locul meu? Am fost niște tâmpiți, o înfrângere pentru tâmpiți. Trebuie să ai sânge în instalație să scoți mingea de acolo. E și oboseala de vină, dar ce să fac acum? Să-i aduc cu bicicleta? Sunt obosiți băieții, dar ce să facem? Dacă asta e situația. Nu a intervenit nicio relaxare, dar sunt niște condiții care trebuie înlăturate la echipă, pentru că altfel nu putem face nimic. Dacă nu rezolvăm o problemă cu stadionul până la meciul cu Craiova, trebuie să jucăm la Cluj. E acea problemă legată de crainic și comentator, cabinele. Cer să fie băgați la pușcărie cei care finanțează sportul din bani publici. Pentru că la Timișoara e ilegal, la noi nu se poate!”, a spus Popa la Telekom Sport.