Evenimentul Zilei > Politica > Robert Negoiță face scandal! Acuzații de ultima oră la adresa PSD
Robert Negoiță face scandal! Acuzații de ultima oră la adresa PSD

Robert Negoiță face scandal! Acuzații de ultima oră la adresa PSD

Nimeni nu l-a informat că va avea loc o ședință în care se va discuta despre el, și mai ales că va fi suspendat din partid. Astfel a caracterizat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, ce s-a întâmplat înainte de a fi suspendat, pe o perioadă de șase luni, din PSD.

Invitat la postul Digi24, edilul Sectorului 3 a comentat în termeni sarcastici suspendarea sa din partid. El a spus că practic cel care a vrut să fie suspendat a dorit în esență să-i ia locul, fără a nominaliza totuși pe cineva anume. 

Pe de altă parte, Negoiță afirmă că nu l-a luat prin surpindere această decizie.

"Nu e o chestiune care să mă fi surprins, dar sunt câteva chestiuni interesante pe formă, în sensul în care acel coleg care a cerut sancționarea mea a și preluat funcția. E în zona de penibil. Vreau să fie sancționat că în realitate îi vreau funcția. 

Nu știu în ce măsură e statutar. A fost o ședință la care s-a discutat despre mine fără să mi se spună formal că se va discuta despre mine. 

Trebuie să mi se spună – Robert vom lua în discuție cazul tău, îmi spui dacă vrei sau nu să participi. 

La o ședință informală. La o ședință informală mănânci icre, o ciorbă, bei un păhărel, nu iei așa o decizie. 

Dar la ce se întâmplă în PSD aceste aspecte sunt derizorii. 

Senzația mea e că ce gândesc eu, în PSD, nu e e deloc singular, și există o temere să nu se extindă și să aibă și alții curaj să vorbească", a spus Robert Negoiță.