Evenimentul Zilei > Actualitate > Declarații halucinante în cazul copilului ucis de propriul tată: „A vrut să-l omor…”
Declarații halucinante în cazul copilului ucis de propriul tată: „A vrut să-l omor…”

Declarații halucinante în cazul copilului ucis de propriul tată: „A vrut să-l omor…”

Băiețelul de opt ani, găsit înjunghiat în mașină, într-o localitate din județul Cluj, ar fi fost ucis pe fondul scandalului dintre părinți.

Potrivit ultimelor detalii care au apărut în spațiul public în aceste zile, moartea copilului ar fi survenit după ce tatăl acestuia, Takacs Gyorgy, în vârstă de 46 de ani, s-ar fi certat cu fosta soție. Surse din cadrul anchetei au relatat că bărbatul, aflat în stare de șoc în momentul în care a fost prins le-ar fi declarat polițiștilor că copilul ar fi vrut să fie omorât: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”.

Motivul disputei conjugale dintre cei doi soți ar fi fost mașina în care a fost găsit copilul. În urma divorțului, autoturismul urma să revină femeii, însă bărbatul a refuzat să i-l dea deoarece îl folosea pentru a face taximetrie.

După disputa dintre cei doi, bărbatul a luat copilul de lângă mama sa și l-a înjunghiat cu sânge rece, cel mai probabil sâmbătă noaptea. Apoi, a ținut cadavrul vreme de două zile în mașină, refuzând să răspundă la telefon.

„Când i-am contactat, (tatăl – n.r.) a urlat la telefon că e prea târziu, pot să mă duc după mașină. Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav, copilul meu ori este în pericol ori s-a întâmplat ceva foarte, foarte urât, la care nici nu vreau să mă gândesc la cel mai negru scenariu”, declara mama băiatului.

Ulterior, băiețelul avea să fie descoperit mort pe bancheta din spate a mașinii în apropierea localității Filea de Jos. În aceeași zonă, la o distanță de aproximativ 6 kilometri a fost găsit și tatăl copilului Takacs Gyorgy.

El a fost reperat cu ajutorul unui elicopter în urma unei operațiuni de căutare la care au participat mai mulți polițiști, jandarmi și localnici. El a încercat să se ascundă într-un lan de porumb, dar a fost depistat de un cetățean care a alertat poliția. Înainte să fie prins, Takacs Gyorgy a încercat să se sinucidă tăindu-și venele și înjunghiindu-se în piept.

Surse din cadrul anchetei au relatat că bărbatul era în stare de șoc, iar în momentul în care a fost găsit le-ar fi declarat polițiștilor că copilul ar fi vrut să fie omorât.

Suspectul crimei a fost internat în spital și urmează să fie anchetat pentru omor calificat, el riscând  o pedeapsă de 25 de ani de închisoare.

Înjunghiat cu ferocitate! Copilul de opt ani din Cluj, dat dispărut, a fost găsit mort

Apar noi detalii în cazul copilului de opt ani din Cluj ucis de propriul tată

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: