Evenimentul Zilei > International > DECLARAȚII DUPĂ VOT. Mihai Ghimpu: „Mulțumesc celor ce au votat PL, integrarea europeană și aderarea la NATO”
DECLARAȚII DUPĂ VOT. Mihai Ghimpu: „Mulțumesc celor ce au votat PL, integrarea europeană și aderarea la NATO”

DECLARAȚII DUPĂ VOT. Mihai Ghimpu: „Mulțumesc celor ce au votat PL, integrarea europeană și aderarea la NATO”

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a ținut să le mulțumească tuturor celor care au ieșit astăzi la vot și s-a arătat încrezător că parcursul european al Republicii Moldova va fi continuat.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit la vot. Multumesc celor care au votat PL, integrarea europeană și aderarea la NATO. RM are viitor doar în cadrul UE și NATO. O economie puternică doar în UE. Sper că astăzi ați menținut votul pentru acest viitor. Noi suntem așezați de Dumnezeu în Europa. Sper mâine să auzim că Europa a învins. Europa e cu noi, noi suntem cu Europa”, a menționat Ghimpu, citat de Unimedia.

Totuși, Mihai Ghimpu spune că s-a așteptat la o rată de participare mai mare. „Dar, aceștia suntem noi, cei care venim dintr-un sistem vechi, totalitar. Dar, important este că alegerile sunt valabile și cursul european a rămas în inimile mnoastre. Da, am avut unele sesizări că s-au dat macaroane, hrișcă… Dar ele sunt neînsemnate. Noi considerăm că alegerile s-au desfășurat în mod democratic. Mâine împreună vom striga trăiască Europa și noi pe lângă ea”, a declarat liderul PL.