Evenimentul Zilei > Actualitate > DECLARAȚIE SURPRINZĂTOARE: „Gică Popescu va fi următorul preşedinte al Federatiei!”. REACȚIA „Baciului” nu a întârziat să apară
DECLARAȚIE SURPRINZĂTOARE: „Gică Popescu va fi următorul preşedinte al Federatiei!”. REACȚIA „Baciului” nu a întârziat să apară

DECLARAȚIE SURPRINZĂTOARE: „Gică Popescu va fi următorul preşedinte al Federatiei!”. REACȚIA „Baciului” nu a întârziat să apară

Gigi Becali este convins că Gică Popescu va candida la președinția FRF, în cazul în care legea grațierii va intra în vigoare. Însă, „Baciul” a fost nevoit să-i răspundă pantronului Stelei.

Latifundiarul din Pipera crede că alegerile la preşedinţia FRF de anul viitor vor fi câştigate de către Gică Popescu, fost condamnat în dosarul transferurilor. Pentru șefia forului va intra în luptă și fostul arbitru Criti Balaj.

„Eu cred că regula asta cu jucătorii sub 21 de ani va dispărea odată cu schimbarea preşedintelui la federaţie, care am înţeles că va fi ăsta, Balaj, arbitrul. Aşa am înţeles, că este susţinut. De fapt, ştii cine cred eu că va fi preşedinte la FRF, de fapt 99 la sută? Va fi Gică Popescu.

Ştiţi de ce? Pentru că se va da legea graţierii acum şi pedeapsa lui va fi graţiată şi va cădea şi pedeapsa complementară, aia de a nu putea participa la alegeri. Cine să candideze împotriva lui? După toate câte i s-au întâmplat nimeni nu îndrăzneşte pentru că îi bate Gică Popescu. Mai ales că a suferit cât a suferit şi fiind şi victimă şi după toate astea el s-a şi retras, a stat liniştit, la locul lui, vă daţi seama cât respect are în tot fotbalul românesc, a declarat Becali la Sport.ro.

Dar, astăzi, Gică Popescu s-a văzut nevoit să-i răspundă lui Gigi Becali (fără ai menționa numele), prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Fostul căpitan al „Generației de Aur” a contestat afirmația lui Becali – „reacția străzii nu contează”, referindu-se la protestele ce au avut loc, și care vor mai urma, în țară.

„În legătură cu ultimele declaraţii aparute în spaţiul public, conform cărora eu aş dori să candidez din nou la preşedinţia Federaţiei, ţin să precizez că acesta este un subiect încheiat pentru mine. Aşa cum am spus-o şi în alte rânduri, eu nu voi mai candida pentru funcţia de preşedinte FRF şi dezaprob în totalitate aceste afirmaţii din mass-media.

Iar cu privire la continuarea aceleiaşi declaraţii, potrivit căreia protestele din strada nu contează: eu, întotdeauna în cariera mea, am ţinut cont de părerea oamenilor şi am acţionat fără să ignor acest aspect important. Îmi place să cred că acelaşi lucru se va întâmpla şi acum!”, a scris Gică Popescu pe contul personal de Facebook.