Evenimentul Zilei > Actualitate > Declarată moartă, se TREZEŞTE în camera frigorifică din MORGĂ. Ce a urmat este de necrezut
Declarată moartă, se TREZEŞTE în camera frigorifică din MORGĂ. Ce a urmat este de necrezut

Declarată moartă, se TREZEŞTE în camera frigorifică din MORGĂ. Ce a urmat este de necrezut

Îmtâmplarea s-a petrecut în Rusia. Polițiștii anchetează pentru a afla cine sunt eventualii vinovați. O femeie de 62 de ani a fost găsită vie la morgă. Puțin timp după, a murit din cauza hipotermiei. După părerea medicilor moartea putea fi evitată.

Totul a început la o petrecere. Femeia a băut în compania rudelor, iar la un moment dat s-a prăbușit la pământ și nu părea să respire. Poliția, chemată la fața locului, a dat un certificat de deces fără să mai contacteze serviciul de urgență. Ea a fost depusă în camera frigorifică  a unui spital, până când un angajat s-a apropiat de corpul său pentru a pune la picioare însemnul numerotat și generalitățile. Bărbatul a rămas şocat când femeia a deschis ochii.

'' Un înviat, un înviat! '' Se aude strigătul său  aflat sub șoc. În acel moment s-au sesizat medicii și a fost dusă la terapie intensivă, unde, din păcate, după puțin timp a avut un stop cardiac. Tentativele de resuscitare au fost inutile: după 40 de minute femeia era moartă. Ar fi putut fi salvată, spun medicii, dacă n-ar fi petrecut câteva ore în camera frigorifică: stopul cardiac se produce din pricina hipotermiei. Poliția a început o anchetă pentru a identifica eventualii vinovați. Vinovate ar putea fi chiar forțele de ordine care au declarat că femeia a murit fără un aviz medical. '' N-au urmat procedura standard! '', potrivit Huffingtonpost.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: