Potrivit unor surse din PSD, Viorica Dăncilă va prezenta la CEX de la Neptun, o evaluare a fiecărui ministru din cabinet. Evaluarea s-a facut împreună cu Darius Vâlcov, iar în urma prezentării unui raport prntru fiecare ministru în parte, nu este exclusă și o remaniere guvernamentală, propusă chiar de premier.

Un alt punct pe ordinea de zi va fi o eventuală suspendare a președintelui Klaus Iohannis. Potrivit unor surse din PSD, mai mulți lideri de filiale locale au fost mandatați de organizațiile județene privind inițierea procedurilor de suspendare a președintelui Iohannis.

Filalele județene PSD au organizat ședințe ale Birorurilor Permanente Județene prin care s-a dedis suspendarea președintelui Klaus Iohannis, potrivit acelorași surse ciatate de stiripesurse.ro.

Liderii PSD vor stabilii și agenda legislativă pentru sesiunea parlamentară din această toamnă. Vor fi discutate  Legea pensiilor, care trebuie să fie adoptată până la 1 octombrie, Legea offshore, care trebuie modificată, dar și o decizie asupra unei forme finale a OUG-ului pentru reglementarea parteneriatului public-privat.