Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie incredibilă pentru doctoriţa acuzată de pruncucidere. Reacţia managerului spitalului judeţean din Oradea
Decizie incredibilă pentru doctoriţa acuzată de pruncucidere. Reacţia managerului spitalului judeţean din Oradea

Decizie incredibilă pentru doctoriţa acuzată de pruncucidere. Reacţia managerului spitalului judeţean din Oradea

Medicul rezident Nadia Filip, în vârstă de 31 de ani, care este suspectată de uciderea propriului bebeluş, s-a întors la serviciu.

Managerul Spitalului Judeţean Oradea a afirmat că a luat măsuri stricte împotriva femeii.

„Nu pot să risc să o las să intre în sala de operație. Așteptăm să se pronunțe Parchetul. Până atunci, nu intră în sală și la bolnavi – doar sub supraveghere”, a transmis dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean.

Reamintim că rezidenta Nadia Filip, e suspectă de omor. Ea ar fi ascuns sarcina până în ziua în care a născut.

Chiar şi atunci a intrat în sala de operație, apoi a stat 4 zile la Maternitate și, în a 5-a zi, s-a prezentat la serviciu și ar fi falsificat condica, semnându-se retroactiv, iar după o lună și-a omorât copilul.

Totul a ieșit la iveală în această vară, când doctorița ar fi vrut să se căsătorească și ar fi fost întrebată la Starea civilă despre copil, fiindcă acesta apărea cu CNP în calculator.

În acel moment, doctoriţa a fost dată pe mâna autorităţilor. La anchetă, doctoriţa  a negat că ar avea vreun copil, potrivit dcnews.ro