Evenimentul Zilei > Politica > DECIZIE CU FINAL AȘTEPTAT în cazul lui Shhaideh? Cineva din PSD a vorbit despre strategia Biroului Permanent Național
DECIZIE CU FINAL AȘTEPTAT în cazul lui Shhaideh? Cineva din PSD a vorbit despre strategia Biroului Permanent Național

DECIZIE CU FINAL AȘTEPTAT în cazul lui Shhaideh? Cineva din PSD a vorbit despre strategia Biroului Permanent Național

Senatorul PSD, Orlando Teodorovici, a declarat că dosarul „Insula Belina”, anchetat de DNA, este „un subiect sensibil”. De asemenea, el a precizat că partidul va lua decizia corectă în cazul lui Sevil Shhaideh și Rovanei Plumb.

Teodorovici a criticat „lipsa de acțiune a conducerii partidului”, referindu-se la modificarea legilor Justiției. Orlando Teodorovici consideră că nu este corect ca un parlamentar să plece din funcție în momentul anchetării, ci doar când se pronunță o decizie definitivă a instanței.

Detalii INCENDIARE: Cum au ajuns Brațul Pavel și Insulina Belina la TelDrum. Aici este locul preferat de pescuit a lui Dragnea

„E greu să spui ce ai face într-o astfel de situație. Cei care mă știu foarte bine, știu ce măsură aș fi luat. E un subiect sensibil. Sunt convins că luni conducerea PSD va lua decizia corectă. Sper să se fi învățat ceva din ultimii ani, să se știe exact ce am promis populației și ce asteaptă populația de la noi. Cei care conduc partidul puteau schimba legile Justiției și anumite prevederi”, a spus senatorul PSD, la Antena 3.

BINOMUL A EŞUAT! Dan Andronic a explicat DE CE SRI ŞI DNA AU TRAS PE LÂNGĂ ŢINTELE din PSD. Legea este clară

El a adăugat că nu consideră „corect ca un parlamentar să plece din Parlament până când instața nu s-a pronunțat definitiv. Să pleci din Parlament și instanța să întoarcă ce spune DNA, nu mi se pare corect. E o dovadă de lipsă de acțiune a conducerii partidului din care și eu fac parte. Nu am înțeles de ce nu s-a schimbat încă acest cadru legislativ”.

Hotărârea de Guvern din 2013 care a DINAMITAT PSD în 2017. Apar avizele lui Dragnea, Chițoiu și Cazanciuc. Explicația juridică

Conducerea PSD se va reuni, mâine, în Biroul Permanent Național pentru a discuta problema celor doi miniștri social-democrați vizați de ancheta penală privind lacul Belina.

DNA a declanșat urmărirea penală împotriva vicepremierului Sevil Shhaideh (PSD), fina lui Liviu Dragnea, și a cerut Parlamentului încuviințarea urmăririi penale a ministrului Rovana Plumb (PSD), ambele fiind acuzate într-un dosar privind trecerea "ilegală", în anul 2013, a unei părți din Insula Belina din proprietatea statului în proprietatea județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman. PSD acuză un plan de eliminare a președintelui partidului, Liviu Dragnea, plan pus la cale de foștii șefi SRI George Maior și Florian Coldea, împreună cu șefa DNA Laura Codruța Kovesi.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: