„Activitățile lui Tudor Chirilă pe pagina personală de Facebook nu reprezintă poziția Pro TV, așa cum este insinuat în anumite articole publicate online. Fiecare persoană are dreptul de a-și exprima public opiniile, fie că vorbim de mediul politic sau social. Acțiunile prin care își exprimă opiniile despre peisajul politic din România sunt în calitate de persoană fizică si nu au legătură cu activitatea lui Tudor în PRO TV.

Informațiile prezentate în articolele online care fac referire la PRO TV în acest subiect induc cititorii în eroare, inclusiv cele referitoare la implicarea angajaților PRO TV în activități politice, care poate fi desfășurată în conformitate cu reglementările legislative în vigoare.”, afirmă Pro TV, într-un comunicat

Reacția postului a apărut ca urmare a torentului de articole și postări în care Chirilă, alături de Pro TV, erau acuzați că ar „servi intereselor #rezist”. Au apărut articole în Cancan, dar și site-uri mai puțin cunoscute, în care se menționa că Chirilă, jurat la Vocea României, ar încălca regulamente interne ale Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV. Regulamente care ar interzice angajaților postului să emită opinii politice.

Te-ar putea interesa și: