Evenimentul Zilei > Actualitate > Controversă IMENSĂ în jurul morții Denisei Răducu. Mesajul DUR postat de Bahmuțeanu
Controversă IMENSĂ în jurul morții Denisei Răducu. Mesajul DUR postat de Bahmuțeanu

Controversă IMENSĂ în jurul morții Denisei Răducu. Mesajul DUR postat de Bahmuțeanu

Decesul prematur al cîntăreței Denisa Răducu naște controverse în societatea românesc. Ultima o are în centrul atenției pe Adriana Bahmuțeanu, care a lansat un mesaj dur pentru cei care s-au folosit de moment ca să o imortalizeze în siciriu pe tînăra solistă.

Adriana Bahmuţeanu a luat poziţie imediat ce Anca de la Strehaia a postat pe pagina personală de Facebook o imagine cu Denisa în sicriu. Vedeta a transmis un mesaj public prin intermediul căruia a cerut decenţă.

Adriana Bahmuţeanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia a cerut să nu mai fie postate pe reţelele de socializare imagini cu Denisa în sicriu, informează Cancan.ro. Vedeta subliniază faptul că artista nu şi-a dorit să rămână aşa în memoria populară, ci ca o artistă plină de viaţă şi talentată.

Bahmu a luat poziţie la surt timp după ce Anca de la Strehaia a postat pe pagina personală de Facebook o imagine cu Denisa în sicriu.

”Oameni buni, va rog sa respectati memoria artistei Denisa Raducu, ce a plecat la ingeri mult mai devreme, la doar 27 de ani!!! Va rog sa nu mai postati pe fb fotografii cu Denisa in sicriu! E imoral, injust , strigator la cer si de-a dreptul macabru sa faci publice imagini cu o persoana decedata!

Va rog sa pastrati in suflet amintirea unei fete frumoase si cochete, cu o voce cristalina ca de privighetoare ,de o dragalasenie si un bun simt impecabile!!! O fata ce a suferit si a murit in tacere!!! Cred ca asa ar dori Denisa sa ramana in gandurile voastre! DUMNEZEU sa o odihneasca in pace!!!”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe o reţea de socializare.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: