De Rossi, implicat în „caracatița” blaturilor din fotbalul italian?

De Rossi, implicat în „caracatița” blaturilor din fotbalul italian?

Daniele De Rossi, căpitanul echipei de fotbal AS Roma, apare pe lista persoanelor suspectate de implicare în partidele trucate din Peninsulă, scandal care zguduie fotbalul italian de două zile. Procurorii au arestat deja 30 de persoane, cel mai sonor nume fiind cel al lui Guiuseppe Signori, vizate fiind 19 partide din mai multe divizii, inclusiv Serie A.

Daniele De Rossi, mijlocașul echipei italiene AS Roma, se află printre persoanele suspectate de implicare în meciurile trucate din Peninsulă. "Sunt scandalizat că numele meu apare în acest proces! E o poveste falsă şi complet deplasată", s-a apărat De Rossi.

De Rossi, campion mondial cu naționala Italiei în 2006, apare într-o convorbire telefonică interceptată de procurori. Jucătorul poartă o discuție cu Marco Paoloni, portarul formației Cremonese, tema fiind jocul dintre Genoa  și AS Roma.

Partida s-a încheiat cu scorul de 4-3, după ce romanii au condus cu 3-0. Clubul la care este legitimat și portarul român Bogdan Lobonț nu a dorit să comenteze subiectul. Scandalul din Italia despre meciurile trucate a făcut deja o victimă cu nume, Giuseppe Signori, fost vicecampion mondial în 1994, fiind arestat la domiciliu.

Ne puteți urmări și pe Google News