Evenimentul Zilei > Monden > De nerecunoscut. De ce nu mai apare în public o mare vedetă
De nerecunoscut. De ce nu mai apare în public o mare vedetă

De nerecunoscut. De ce nu mai apare în public o mare vedetă

O vedetă a ajuns de nerecunoscut. Se ține departe de viața publică  și încearcă să își găsească echilibrul.

Fosta componentă a trupei Class, Anca Bădiu, înceracă să se țină tot mai departe de prezențele publice. Dupoă ce a fost fotografiată, în iarnă, cu câteva zeci de kilograme în plus, încălțată în UGG și îmbrăcată într-o ținută ce nu o avantaja deloc, vedeta a încercat să evite pe cât poosobil aparițiile publice.

Pe social media, cele mai multe imagini pe care pe postează sunt cu cățelul ei, un chihuahua. Trăiește natural, se bucură de viață, de prietene, are alte priorități, iar look-ul îi este total diferit de imaginea cu care eram obișnuiți în perioada de glorie a formației din care a făcut parte.

Anca Bădiu s-a pozat în ultima perioadă cu părul proaspăt spălat și a explicat că simte diminuarea poluării, după impunerea restricțiiloir de circulație ca urmare a pandemiei.

Citește articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: