Conform dezvăluirilor făcute de Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise la Caracal, tatăl Alexandrei Măceșanu s-a dus miercuri seară la poliția din Caracal pentru a anunța dispariția ficei sale.

Cumpănașu a relatat, la Antena 3, că polițistul care a primit plângerea i-a răspuns vărului său: „Băi, dar tu nu știi cum e cu fetele astea de 15 ani? Hai, băi, că vine mâine acasă. Pe bune, o zi, două!”

Asta a fost atitudinea la depunerea plângerii! Iar plângerea a fost depusă miercuri seara, nu cum spune procuroarea, joi seara!”, a relatat Alexandru Cumpănașu.

Unchiul adolescentei l-a acuzat chiar și pe șeful Poliției din Caracal, Nicolae Mirea, că nu l-ar fi luat în seamă pe tatăl Alexandrei.

Ba chiar i-ar fi spus să achite costurile anchetei. „Dacă cumva s-a încurcat cu vreunul, o să plătești tu pagubele acestei investigații”, a completat Alexandru Cumpănașu.

Alexandra Măceșeanu a fost ucisă în casa suspectului din Caracal, Gheorghe Dincă. Dovezi ale crimei au fost găsite de polițiștii care au intervenit la 19 ore după ce fata ceruse ajutor la 112.

 

Te-ar putea interesa și: