De la Uraganul Sandy, Cornel Patrichi şi Dan Voiculescu până la Puşca şi cureaua lată

De la  Uraganul Sandy, Cornel Patrichi şi Dan Voiculescu până la Puşca şi cureaua lată

Eu şi foarte mulţi prieteni ai mei ne-am uitat, în ultimele zile, la Cornel Patrichi şi Dan Voiculescu care se lamentează şi dau lecţii tuturor.

Îi respect pe aceşti oameni şi alăturarea lor este pur circumstanţială. Sunt sigur că Patrichi nu vrea să fie Voiculescu şi invers.

Vreau doar să le semnalez că sunt oarecum ridicoli şi lumea din jurul lor este cu totul altfel. Au pierdut contactul şi îşi bat gura degeaba. Această afirmaţie aparţine unui om care-şi petrece foarte mult timp între tineri. Eu când eram puşti consideram(dar îmi era ruşine să o spun) că oamenii peste 4o de ani ar trebui omorâţi. Sigur că mi-am schimbat această convingere pentru că altfel ar fi trebuit să mă sinucid de multă vreme. Dar nu uit că am avut-o mai ales că o citesc în ochii multor tineri.

Trebuie să ştiţi că Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, despre care s-a spus peste tot că ar avea probleme cu fiscul, au fost comentate ca două babe care au dat ţeapă. M-a durut dar mi-am spus că asta este viaţa!

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe acest fond apar ore întregi la televizor Cornel Patrichi şi Dan Voiculescu. Fiecare cu problema lui, fiecare dând lecţii şi construindu-şi o dreptate absolută. Am observat că lumea se uită din obişnuinţă. Dar şi pentru că "Dansez pentru tine" şi suspendarea preşedintelui Traian Băsescu sunt două subiecte cu raiting mare. Cornel Patrichi şi Dan Voiculescu pot avea şi ei audienţă , dar nu când predau lecţii întregului popor. Pentru tineri ei sunt mai departe decât Uraganul Sandy, vin dintr-o istorie care s-a estompat.

Cei trecuţi de prima tinereţe îi privesc oarecum îngăduitori, gândindu-se că bătrâneţea şi ramoleala se iau şi oricum sosesc. Rămân apropiaţii lor şi cei care sunt interesaţi să le facă pe plac. Acolo aprecierile se răsfaţă şi se ajunge la cuvinte care i-ar fi plăcut şi lui Ceauşescu.

De fapt, ca să nu mă mai lungesc, după o anumită vârstă, după o viaţă de muncă, ce te-a uzat peste măsură, e bine să stai mai mult acasă şi să ieşi mai rar. Ca să nu râdă lumea de tine pentru că este păcat! Cum e şi cântecul "Puşca şi cureaua lată".