Evenimentul Zilei > Monden > De la televiziune, la spitalul de urgență. Ce se întâmplă cu chef Florin Dumitrescu. FOTO
De la televiziune, la spitalul de urgență. Ce se întâmplă cu chef Florin Dumitrescu. FOTO

De la televiziune, la spitalul de urgență. Ce se întâmplă cu chef Florin Dumitrescu. FOTO

Florin Dumitrescu, cunoscutul chef de la Antena 1 a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare pe patul de spital, în timp ce era monitorizat.

El a ținut să-și liniștească fanii, urmând a reveni cât de curând cu informații despre problema pe care a avut-o.

„2020. E de bine!”, a fost comentariul postat de Florin Dumitrescu alături de fotografia din spital.

Emisiunea „Chefi la Cuțite” a oferit, în repetate rânduri, momente tensionate. Telespectatorii s-au întrebat, pe bună dreptate, dacă este vorba despre rregie” sau atmosfera se încinge, la propriu și la figurat, în anumite momente.

Chef Florin Dumitrescu s-a decis să lămurească misterul, iar explicațiile sale oferă o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în timpul acestui show culinar. Până la urmă, astfel de „contre” care nu par întotdeauna amicale sunt „deliciul emisiunii”, spune chef Dumitrescu, iar totul pornește… din suflet. Și, în ultimă instanță, momentele tensionate sunt „pe bune”.

„Ăsta e deliciul emisiunii practic, aici se face declicul și de aici începe, să zicem așa, toată regia emisiunii. Dacă ai pune trei actori să joace ceea ce facem noi, nu ar putea niciodată, pentru că lucrurile pe care noi le facem acolo sunt din suflet și sunt pe bune. Fix asta este motivul pentru care emisiunea funcționează așa cum funcționează, pentru că fiecare dintre noi este căpos, fiecare dintre noi vede lucrurile cu totul diferit și fiecare vrea să își impună punctul de vedere. Și, automat, lucrurile se întâmplă cum se întâmplă și le puteți vedea la televizor”, a declarat Florin Dumitrescu, scrie cancan.ro.