Cu toate acestea, nu este exclus ca un astfel de scenariu să aibă loc. Andreea Antonescu este căsătorită cu milionarul Traian Spak de aproximativ 8 ani. Cei doi au o fetiță, pe nume Sienna, care, în luna mai, a împlinit șapte ani. De ziua Siennei, Andreea Antonescu a răsfățat-o ca pe o prințesă, pregătindu-i o petrecere unde a fost înconjurată de familie și de prieteni. Tatăl ei a venit tocmai din America pentru a-i ura fiicei sale „La mulți ani!”.

Acesta locuiește de mai mult timp peste Ocean, unde și-a clădit afaceri prospere. Din păcate, soții se văd foarte rar. Pe de altă parte, Andreea Antonescu are foarte multe motive de fericire, mai ales că ei și colegei sale de trupă, Andreea Bălan, le-a fost înmânat, miercuri, premiul „Reginele muzicii dance”, de către casa de discuri care le-a și relansat sub formula consacrată din anii 2000. Odată cu acest premiu, celor două li s-a recunoscut recordul pentru cele mai mari vânzări din istoria muzicii românești: peste 1.5 milioane de unități vândute.

S-a reunit trupa care a isterizat România

Fenomenul André înseamnă cinci discuri de platină, unul de aur, sute de concerte și milioane de fani. Rupând topurile în anii 2000, trupa s-a reunit, luna trecută, după ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să pună stop carierelor solo. Andre a susținut și primele concerte, la care fanii au venit în număr neașteptat de mare.