Evenimentul Zilei > Politica > De la Administrația Prezidențială la Ministerul Educației. Nominalizarea lui Orban
De la Administrația Prezidențială la Ministerul Educației. Nominalizarea lui Orban

De la Administrația Prezidențială la Ministerul Educației. Nominalizarea lui Orban

Monica Anisie, propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru funcția de ministru al Educației, este profesor de limba româna și a ocupat mai multe funcții în Ministerul Educației și în cadrul Administrației Prezidențiale.

Din acest an, din luna iulie, a preluat conducerea organizatiei PNL Sector 2.

Monica Anisie a absolvit Universitatea din Bucuresti si are doua diplome de master, una in Management Educational si cea de a doua in Integrare Europeana si problematica sociala.

Este profesor de limba romana la Colegiul National „Tudor Vianu” din Bucuresti. A ocupat functiile de inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar Bucuresti (2009-2011), secretar general adjunct la Ministerul Educatiei (2011-2012), consilier in cadrul Administratiei Prezidentiale (2012-2014), director Inspectie scolara si apoi director general in MEN (2014-2016), secretar de stat (2016 – 2017) si apoi din nou consilier in cadrul Administratiei Prezidentiale, scrie ziare.com.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.