Evenimentul Zilei > Monden > De la 1 iunie, „Copiii spun…” cu Virgil Ianțu. Cu ce noutăți revine prezentatorul
De la 1 iunie, „Copiii spun…” cu Virgil Ianțu. Cu ce noutăți revine prezentatorul

De la 1 iunie, „Copiii spun…” cu Virgil Ianțu. Cu ce noutăți revine prezentatorul

Cu 20 de ani în urmă, românii au fost fascinați de o emisiune cu totul inedită, „Copiii spun lucruri trăsnite”, moderată de Virgil Ianțu. Prezentatorul se întoarce.

„Copiii spun lucruri trăsnite”, moderată de Virgil Ianțu. Prezentatorul se întoarce.

Virgil Ianțu si Romanian Artists Agency lansează „Copiii spun…” cu Virgil Ianțu. O mare bucurie pentru cei care-l iubesc.

De la 1 iunie, „Copiii spun…” cu Virgil Ianțu. Prezentatorul se întoarce cu inegalabilul show

Fanii lui Virgil Ianțu sunt în culmea fericirii. Prezentatorul revine la formatul care a cucerit România. Alături de Romanian Artists Agency, se lansează „Copiii spun”…cu Virgil Ianțu. Ca și acum 20 de ani, copiii vor fi tratați ca niște adulți responsabili și vor primi întrebări extrem de serioase și deloc ușoare.

Care sunt noutățile

Cei care vor participa la emisiune au vârsta cuprinsă între 4-7 ani și vor îmbina umorul cu o sinceritate dezarmantă.

“Nu aveţi idee de când aştept să vă întreb următorul lucru: aveţi cumva un copil care spune lucruri trăsnite? Dacă răspunsul este DA, atunci poate vreţi să îl aduceţi la un casting şi să mi-l prezentaţi şi mie.

Da, am început din nou căutarea pentru copii inteligenţi, cu păreri despre orice. COPIII SPUN LUCRURI… eu ascult! (…) Şi chiar dacă nu aveţi un copil care spune lucruri trăsnite, daţi un share, să ajungă la cine trebuie. Haideţi să punem din nou copiii în prim plan, că e mai bine, vă zic eu!”, a scris cu puțin timp în urmă Virgil Ianțu pe pagina sa de Facebook.

Emisiunea va fi difuzată săptămânal

Mult așteptata emisiune, care se va lansa pe 1 iunie, va fi deocamdată online, pe canalele oficiale ale lui Virgil Ianțu. Producția va fi difuzată săptămânal.

Copiii spun cu Virgil Ianțu se va lansa pe 1 iunie pe canalul de youtube: https://www.youtube.com/c/virgiliantu. Puteți merge pentru subscribe acolo și puteți activa și notificările pentru primul sezon al emisiunii”, a mai spus Virgil Ianțu în mediul online.