De Craciun, Trica si-a facut singur cadouri

De Craciun, Trica si-a facut singur cadouri

Fotbalistul a gasit in sacul Mosului locul de lider in Liga I.

Pentru prima oara dupa foarte multi ani, Eugen Trica a sarbatorit Craciunul in Romania, la casa sa din cartierul Pipera. A mancat sarmale, a baut zaibar si l-a „rupt” la table pe socrul sau, Ilie Balaci.

EVZ: De ce ai stat acasa de Craciun? Eugen Trica: M-am saturat de stat prin strainataturi. Am facut cinci revelioane prin Dubai cand antrena socrul meu (n.r. - Ilie Balaci) acolo, am petrecut si in Bulgaria. M-am saturat. Nicaieri nu e ca acasa. Avem zaibar! Chiar si palinca avem! Cand am venit de la Cluj, am umplut portbagajul numai cu specialitati ardelenesti.

Ce ti-a adus Mos Craciun? O multime de cadouri. Cel mai frumos insa mi l-am facut singur: lider in Liga I cu CFR Cluj! Multumesc lui Dumnezeu ca 2007 a fost un an bun. M-am intors in tara, am prins echipa nationala si ne-am depus candidatura la titlu cu CFR.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce face Ilie Balaci?A stat mai mult pe la noi zilele astea. Locuieste la 150 de metri de casa noastra, asa ca a venit pe jos. L-am batut la table de l-am uscat. Ieri (n.r. - marti) mi-a luat si el cateva linii si e cel mai fericit. Cand pierde zice ca am „bulan”, dar uita ca sunt campion mondial la table. Declarat!

Cand ai venit in vara in Romania, ai avut si alte oferte decat cea de la CFR? Inainte sa plec de la TSKA am avut o oferta de la Livorno. Nu m-a lasat, insa, presedintele. Cum am semnat cu CFR Cluj, au aparut vreo sapte oferte: de la Ankaragucu, de la Levski Sofia, de la Lokomotiv Sofia, din Rusia si din China. Cea mai tare a fost insa de la Atalanta Bergamo. E prima oara cand marturisesc asta. Nu erau bani multi, dar era Serie A. La CFR am gasit conditii si oameni cum n-am mai intalnit nicaieri pana acum. Daca ar fi sa am un of, ar fi cu privire la Atalanta. Atat!

DISTRACTIE

Revelion la Poiana Brasov

Eugen Trica a ales sa intampine noul an in statiunea brasoveana Poiana Brasov. Si-a rezervat din timp locuri, insa ieri era disperat cu privire la traseul pe care il va alege pentru a urca la munte. „Ma uit la televizor, vorbesc la telefon cu unul cu altul si ma ingrozesc cand vad ce aglomeratie e pe DN1”, se plange cel poreclit „Jose”, care pare hotarat sa plece spre Poiana Brasov in aceasta noapte. „Ma intorc pe 3 ianuarie, mai stau cateva zile pe acasa si apoi decolez spre Liga Campionilor, cu CFR”, se faleste Trica.