Aceste două detalii sunt foarte importante în alegerea storurilor, jaluzelelor sau draperiilor pe care le preferăm. Însă dacă dorim un spațiu modern, confortabil, amenajat conform ultimelor tendințe ar fi bine să luăm în calcul posibilitatea de a achiziționa rolete textile zebra.

Rolete textile sunt una dintre cele mai apreciate metode de protectie solară aflate pe piață la ora actuală. Materialele din care pot fi confecționate sunt disponibile în texturi și nuantele variate, care se pot adapta ușor oricărui tip de amenajare, conferind stil și elegantă oricărei încăperi, fie ea birou sau spațiu de locuit. Însă roletele de tip zebra sunt cu totul deosebite. Pânza este dublată, iar fâșiile opace alterneaza cu cele transparente, oferind posibilitatea reglării optime a luminii.

 

Care sunt principalele avantaje oferite de roletele textile zebra?

Dacă sunteți în căutarea celor mai potrivite soluții de reglare a luminii sau de umbrire eficientă a locuinței voastre sau a spațiilor în care vă desfășurați activitatea, roletele tip zebra numite și Day and Night sunt unele dintre cele mai potrivite metode pentru a obținere rezultatele și ambianța dorită.

Iată care sunt cele mai importante avantaje pe care opțiunea pentru acest tip de rolete le aduce:

  • sunt soluția optimă pentru a obține cel mai bun echilibru între lumină și umbră;
  • țin la distanță privirile indiscrete și impiedică vizibilitatea atunci când este aprinsă lumina în interiorul spațiului pe care îl deservesc;
  • pot fi folosite cu rezultate excelente atât pentru spațiul de lucru, cât și pentru locuința personală;
  • oferă confort maxim atât pe perioada zilei cât și pe cea a nopții;
  • designul este unul modern și deosebit;
  • sunt confecționate din materiale speciale, ușor de întreținut;
  • culorile și nuanțele disponibile sunt variate, ușor de adaptat oricărui tip de amenajare;
  • sunt o alternativă elegantă și estetică de decorare a ferestrelor, mult mai practică decât clasicele perdele și draperii;
  • majoritatea persoanelor care le folosesc deja se declară foarte mulțumite de eficiența lor.

 

Roletele Day & Night sau zebra sunt un concept nou ce permite un control optim al luminii ce pătrunde într-o încăpere, oferind în același timp și posibilitatea de admira priveliștea oferită de fereastră. Ele pot fi personalizate în funcție de dimensiunile geamului și de preferințele cromatice ale celor care le doresc. Roletele standard zebra au caseta, ghidajele, lanțul de rotație și contragreutatea de material în culori alb sau maro. Caseta și ghidajele sunt disponibule și ele în mai multe culori, imitație de lemn, stejar auriu, nuc, mahon, wenge, gri silver sau gri antracit, în general culori identice cu cele ale tâmplariei PVC. Lanțișorul și lamela pot fi alese și ele din mai multe culori, în nuanța potrivită.

 

De ce să alegeți rolete textile zebra pentru amenjarea biroului sau locuineței voastre?

Pe lângă criteriile estetice, cea mai importantă caracteristică a acestui tip de rolete este dată de funcționalitatea lor. Pentru a face cea mai bună alegere este recomandat să țineți cont de dimensiunile necesare și de potrivirea lor. Dacă alegeți acest tip de rolete veți avea posibilitatea să reglați foarte bine raportul de lumină și umbră, aducându-l de fiecare dată la parametrii doriți. Se poate realiza o umbrire totală sau una conformă dispoziței și nevoii de moment. Acest lucru se poate  efectua prin variația poziței părților solide dintre cele două straturi de țesătură cu care sunt dotate. Dacă veți învăța să le folosiți, ceea ce nu este deloc complicat, cu sigurantă veti fi pe deplin multumiți de calitățile de care dispune acest tip de produse și de eficiența lui.

În cazul în care le veți regla în pozitia deschisă, atunci transparența va permite luminii să pătrundă în încapere. Pe de alta parte, dacă veți alege pozitia închisă a roletelor, se va crea un efect de material continuu, opac si semitransparent.

Datorită posibilităților de personalizare și de adaptare și datorită aspectului lor special ele reprezintă o soluție foarte elegantă de decorare a ferestrelor, conferind un aspect plăcut amenajării întregii încăperi. Aceste rolete se pot acționa prin utilizarea unui lantisor și pot fi livrate cu caseta de acoperire sau fară. În plus exista mai multe variante de mecanisme, ceea ce înseamna că aveți posibilitatea să optați pentru produsul potrivit nevoilor și preferințelor pe care le aveti.

Prețul de achiziție al acestora este unul destul de competitiv, putând oscila în funcție de dimensiunea necesară, de tipul și varianta aleasă, de materialele și nuanțele dorite, de accesoriile alese și de producătorul de la care alegeți să le cumpărați. Veti obține detalii complete referitoare la preț în cazul în care veti discuta cu un reprezentant al furnizorului și veți ajunge la un acord privind alegerea variantei cele mai potrivite.

Pentru mai multe informații și pentru a solicita o ofertă accesați site-ul Aluroller.ro! Oferta de rolete textile zebra pe care o veți găsi la ei cuprinde multe opțiuni și variante de modele.