De ce nu divorțează fiul lui Liviu Dragnea. Motivul din spatele deciziei lui Ștefan Alexandru

De ce nu divorțează fiul lui Liviu Dragnea. Motivul din spatele deciziei lui Ștefan Alexandru Valentin Dragnea. Sursa: EvZ

Fiul lui Liviu Dragnea are un motiv întemeiat pentru care nu vrea să divorțeze. Este vorba despre un secret foarte bine păzit al familiei fostului lider PSD.

Gina Tătulescu a vorbit despre despărțire, susținând că ea și Valentin nu mai formează un cuplu din primăvara acestui an. Totuși, femeia s-a ferit să folosească cuvântul „divorț”. Apariția în spațiul public a fotografiilor în care Gina Tătulescu era surprinsă în compania unui alt bărbat, la doar patru ani de la nunta cu fiul fostului lider PSD, a stârnit o adevărată furtună în jurul familiei lui Liviu Dragnea. Astfel, au apărut mai multe zvonurile legate de infidelitate.

Noul partener al Ginei ar fi un om de afaceri din Moldova, proprietarul unei cafenele din Capitală. Tânăra a încercat să clarifice situația, după ce a fost acuzată că își înșală soțul. Întrebată de jurnaliști dacă mai este sau nu căsătorită cu Valentin Dragnea, ea a dezvăluit că nu mai formează un cuplu, însă a evitat cuvântul „divorț”. Tânăra ar avea un motiv întemeiat să se ferească de acest cuvânt.

Valentin Dragnea și Gina Tătulescu nu sunt divorțati. În acte, cei doi sunt încă soț și soție, nu pentru că nu ar fi pregătiți să renunțe la mariaj, ci din pricina unor complicații financiare. Totuși, Gina Tătulescu susține că ar fi rămas în „relații bune” cu fostul iubit. Mai mult, cei doi continuă „să comunice și să se ajute reciproc atunci când este cazul”, informează Impact.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Separarea dintre Valentin Dragnea și Gina Tătulescu

Gina Alexandra Tătulescu s-a căsătorit cu Ștefan Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, în anul 2018. Relația lor părea una extrem de solidă și totul a mers bine până când Liviu Dragnea a ieșit din închisoare și le-a limitat celor doi accesul la fondurile familiei. Încă din primăvară au început să circule zvonuri despre depărțirea celor doi.

Vestea că Ștefan Valentin Dragnea și Gina Tătulescu s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea. Nici Liviu Dragnea sau Codrin Ștefănescu, bunul său prieten, nu au știut de ce s-a produs ruptura. Liderul „Alianței pentru Patrie” este principalul colaborator al lui Liviu Dragnea de ani buni, dar Codrin Ștefănescu a declarat că nu a știut nimic despre divorțul lui Valentin Ștefan.