Evenimentul Zilei > Monden > De ce nu avut ocazia artista Nucă să intre în esența limbajului de stradă din Republica Moldova
De ce nu avut ocazia artista Nucă să intre în esența limbajului de stradă din Republica Moldova

De ce nu avut ocazia artista Nucă să intre în esența limbajului de stradă din Republica Moldova

Nicoleta Nucă este artista care cântă hitul 'Nu sunt'.

Ea a fost invitată zilele acestea în studioul matinalului Kiss FM. Nicoleta Nucă a cântat live hitul 'Nu sunt' și le-a povestit prezentatorilor matinalului că a locuit o lungă perioadă de timp în Italia. De asemenea, cântăreața le-a dezvăluit realizatorilor Kiss FM și o rețetă de ciorbă ucraineană.

 

 

„Piesa 'Nu sunt' a fost scrisă de băieții de la The Farmers. Videoclipul a fost filmat de Khaled Mokhtar. S-a întâmplat totul foarte rapid, foarte spontan și din prima clipă în care am auzit-o m-am îndrăgostit de piesa aceasta. Am zis că o simt că e a mea. Și așa a și fost, a devenit a mea. Nu mă satur niciodată când o cânt” a mărturisit Nicoleta.

La fel de bombă

Succesul piesei a ambiționat-o pe artistă, care își dorește ca un nou single să fie tot atât de bun. „Vreau ca următoarea piesă să fie la fel de 'bombă' ca 'Nu sunt'” a declarat ea.

Pentru că Nicoleta Nucă este originară din Republica Moldova, Andrei a încercat să afle de la ea câteva expresii din limba vorbită peste Prut, dar artista a mărturisit că a locuit mult în străinătate și n-a avut ocazia să intre în „esența limbajului de stradă”. În schimb, realizatorii Kiss FM au aflat că tânăra a locuit în Italia și le-a explicat că în italiană mâinile contează foarte mult în comunicare: „Atâta timp cât știi să gesticulezi, e perfect. Deja jumătate din limba italiană o cunoști!”.

„Tatăl meu a fost în misiune diplomatică acolo și am stat cu părinții o perioadă, după care, la final de misiune diplomatică, taică-meu s-a întors în Republica Moldova, iar eu cu mama am rămas la Milano, eu pentru a-mi continua studiile, iar ea pentru niște probleme de sănătate” a povestit Nicoleta Nucă.

Tot Andrei a fost cel care a întrebat-o pe Nicoleta ce este soleanca. „Este o ciorbă ucraineană, făcută din mai multe tipuri de salamuri și cârnați. Se servește foarte fierbinte și cu o lingură mare de smântână, pătrunjel, măsline și castraveți murați. Pot să spun eu, care sunt o adeptă a modului sănătos de viață, că e super-gustoasă” a spus ea. Cântăreața a promis că data viitoare când va veni la Kiss FM va aduce bomboane Bucuria, soleancă și rachiu.