Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > De ce când o văd pe Abramburica îmi aduc aminte de toate datoriile
De ce când o văd pe Abramburica îmi aduc aminte de toate datoriile

De ce când o văd pe Abramburica îmi aduc aminte de toate datoriile

Sincer, dacă nu m-aş ascunde după acest pseudonim nu aş fi avut curajul să scriu aceste rânduri.Ecaterina Andronescu este foarte autoritară şi foarte temută în învăţământ.

Dar noi, dascălii, o dispreţuim şi ne enervează de câte ori o vedem la televizor. Ea a zăpăcit şcoala, cu ani în urmă, când era ministru. A desfiinţat învăţământul profesional şi a dat peste cap multe lucruri, de la structura unor şcoli până la catedrele a mii de profesori.
Ei bine, tot ea acum militează pentru reânfinţarea acestei forme de învăţământ, care acum se numeşte „vocaţional”. Ea îşi dă cu părerea despre cât de util ar fi, după ce tot ea îl distrusese. Şi atunci, când s-a produs nenorocirea şi în prezent noi nu suntem nici măcar întrebaţi.
În prezent o văd şi pe lista de europarlamentare şi mi se face groază. Ba am mai auzit că a prins-o şi poliţia conducând cu mare viteză şi ea vrea să se fofileze.
P.S. După episodul cu învăţătoarea şpăgară în nici o şcoală nu se mai ia nici un ban. Părinţi chiar se agită pentru că nu înţeleg ce se întâmplă. Aşa cum am mai scris aici învăţătoarea ne dă cu tifla.

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: