De ce ar TREBUI să BEI apă călduţă cu LĂMÂIE şi miere în fiecare DIMINEAŢĂ

De ce ar TREBUI să BEI apă călduţă cu LĂMÂIE şi miere în fiecare DIMINEAŢĂ

Specialiştii spun că ar trebui să facem o regulă din a bea în fiecare dimineaţă un cocktail din miere, lămaie şi apă călduţă.

De ce? Tot specialiştii sunt cei care subliniază că acest mix nu este doar bun pentru sănătate, dar ajută şi la pierderea în greutate. Această „combinaţie” ajută tranzitul intestinal, respectiv lămâia stimulează ficatul şi ajută la eliminarea toxinelor din corp, iar mierea acţionează ca un antibacterian.

Dacă te obişnuieşti

„Mixul” este un important digestiv şi ajută la producerea mucusului intestinal. După cum notează health.india.com, dacă sistemul limfatic este deshidratat, suntem în pericol de a ne îmbolnavi. Lipsa apei din corp poate duce la perturbări ale somnului, tensiune arterială şi stres. „Dacă te obişnuieşti să bei un pahar de apă cu lămâie şi miere dis-de-dimineaţă, ajuţi la hidratarea întregului sistem, ceea ce poate ajuta la creşterea imunităţii acestuia. În afară de proprietăţile sale de a curăţa stomacul, lămâia conţine o fibră numită pectină, care dă senzaţia de saturare. Apa călduţă combinată cu mierea şi lămâia ajută la crearea unui spaţiu alcalin în stomac, care ajută la slăbit. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • EVZ dezvăluie minciuna premiilor internaţionale cu care se laudă Antena 3
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Dacă USL va supraviețui Crizei, PSD și PNL vor folosi guvernarea pentru a se cotonogi reciproc
  • Topul universităţilor campioane la plagiat

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • "La 18 ani nu aveam unde să dorm". Dezvăluiri EMOŢIONANTE ale FETEI de DUPĂ BLOCURI, care acum ÎNFIERBÂNTĂ minţile BĂRBAŢILOR / GALERIE FOTO
  • Doi ruşi NEBUNI de legat: S-au căţărat pe o clădire ÎNALTĂ cu mâinile GOALE. IMAGINILE care îţi TAIE respiraţia / VIDEO
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...