Evenimentul Zilei > Actualitate > De astazi, reducerile sunt oficiale

De astazi, reducerile sunt oficiale

Haine ieftine, la jumatate de pret, pantofi si cizme la fel, ca sa nu mai vorbim despre aparatura electronica si electrocasnica sau mobila.

Toate magazinele au intrat in febra preturilor reduse. Si chiar daca sezonul de reduceri incepe oficial abia astazi, preturile au scazut in magazine de la inceputul anului. Sub protectia afiselor mari cu „oferte promotionale”, comerciantii si-au scos marfa la pret redus de aproape doua saptamani.

Iar daca va gandeati ca de astazi veti „prinde” reducerile la reduceri, nu va faceti iluzii. Preturile vor ramane la fel ca si pana acum. Ce s-a schimbat insa este cantitatea de marfa de pe rafturi. Daca, saptamana trecuta, in magazine se mai gaseau haine pentru aproape toate gusturile, dupa weekendul care tocmai a trecut varietatea ofertei a avut de suferit.

Asa ca ar trebui sa umblati prin magazine acum sau s-o fi facut deja. Oricum, cu 10% pana la 70% mai ieftine, in majoritatea magazinelor, hainele, accesoriile si bijuteriile la solduri au adus in casele de marcat ale comerciantilor destui bani incat sa se poata declara multumiti. Colectiile de primavara au acum loc!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.