De astazi, bilete la meciul Dinamo - Lazio

De astazi, bilete la meciul Dinamo - Lazio

FC Dinamo va pune in vanzare, incepand de astazi, de la ora 13.00, biletele pentru  meciul-retur cu SS Lazio, din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

La peluze, un tichet costa 10 lei, la tribuna a II-a - 20 de lei, iar la tribuna I - 30 de lei.

Desi partida se va desfasura pe stadionul „National” din Complexul „Lia Manoliu”, biletele vor fi puse in vanzare la casele stadionului Dinamo. In prima zi de vanzare vor fi distribuite doar tichete  pentru  tribuna I, tribuna a II-a si cele doua peluze,  intrucat biletele la tribuna zero nu au sosit inca de la imprimerie. Partida cu Lazio este programata marti, 28 august, de la ora 21.45.

> Ionut  Lupescu, directorul general de la Federatia Romana de Fotbal, care face  parte  si  din  Comisia  de  Disciplina  a  UEFA  care  va  analiza incidentele  de  la  partida-tur dintre Lazio si Dinamo,  a   declarat ca observatorul meciului, Heinz  Fahnler,  nu  a  scris  nimic  de  scandarile rasiste ale ro-manilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cand se va judeca acest caz, eu n-am  sa  particip  si  nici  membrul italian din comisie. In raportul pe care l-a facut observatorul austriac al meciului nu apare scris ca ar fi  auzit  scandari  rasiste, iar injunghierile dinaintea meciului s-au petrecut in  afara  stadionului, unde nu raspunde Lazio”, a explicat „Kaiserul”.

> Mijlocasul francez Fabrice Fernandes a fost trimis la echipa a doua de catre antrenorul Mircea Rednic. Intre cei doi a avut loc un conflict, tehnicianul nefiind multumit de prestatiile jucatorului, pe care l-a acuzat de indolenta.

>  Comitetul de Urgenta al  Ligii  Profesioniste de Fotbal a decis ieri ca partida Farul - Dinamo, din etapa a 5-a a Ligii I, sa fie amanata pentru o data ce va fi  stabilita.

„Cainii” au cerut amanarea meciului, pentru a evita noi accidentari inaintea partidei cu Lazio. Partida cu Farul era programata vineri, de la ora 20.15.