Evenimentul Zilei > Actualitate > David şi Victoria Beckham îşi vând reşedinţa din Los Angeles pentru 24 de milioane de lire sterline. Motivul, este prea mică grădina!
David şi Victoria Beckham îşi vând reşedinţa din Los Angeles pentru 24 de milioane de lire sterline. Motivul, este prea mică grădina!

David şi Victoria Beckham îşi vând reşedinţa din Los Angeles pentru 24 de milioane de lire sterline. Motivul, este prea mică grădina!

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun: "Victoria şi David sunt îngrijoraţi de ceva timp de mărimea casei. Grădina este prea mică pentru fotbal şi băieţii sunt nevoiţi să alerge în curţile prietenilor lor, Gordon Ramsey şi Elton John. Chiar şi drumul pentru maşină este relativ mic. Casa a fost pe piaţă mult timp şi David şi Victoria caută acum ceva mai mare".

Cuplul britanic David şi Victoria Beckham au scos pe piaţă vila lor în stil italian, pe care au cumpărat-o în 2007 cu 14, 2 milioane de lire sterline, pentru că vor o grădina mai mare pentru cei patru copii ai lor, potrivit contactmusic.com, citat de jurnal.md.

Proprietatea de 1,25 acri este situată între Beverly Hills şi Bel Air, California, are o vedere uimitoare către oraş, nouă dormitoare şi o piscină uriaşă. 

"A fost pe piaţă timp de câţiva ani. Este o casă frumoasă. Ţin minte că cereau la început un preţ de 30 milioane de dolari (24 de milioane de lire sterline)", a spus Stephen Shapiro, unul dintre agenţii imobiliari de top. 

Cei doi nu vând doar casa din Los Angeles cât mai curând posibil, ci şi casa de vacanţă din sudul Franţei pentru 2 milioane de lire sterline. Cuplul a cheltuit 5 milioane de lire sterline pe renovarea apartamentului.

Soţii Beckham mai au o casă de 31 de milioane de lire sterline în Holland Park, din vestul Londrei, unde locuiesc mare parte din an. 

David Beckham s-a retras din activitate în anul 2013, după ce şi-a încheiat cariera la clubul de fotbal L.A. Galaxy din Statele Unite ale Americii, însă a fost extrem de ocupat de atunci, semnând contracte cu mai multe branduri vestimentare masculine, un contract cu producătorul de parfumuri Coty şi un parteneriat avantajos cu brandul H&M.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Anul trecut, brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică.