În urmă cu câteva zile, Universal Channel a difuzat ultimul episod din primul sezon al serialului de succes "Arcaşul". Serialul ce urmăreşte povestea tânărului milionar american care dispare şi este presupus mort timp de cinci ani, a fost bine primit de public. În distribuţie se regăseşte şi David Ramsey, actorul ce dă viaţă personajului John Diggle, omul de încredere al eroului principal, un bărbat dur instruit la Forţele Speciale. David este bine cunoscut publicului din România pentru rolurile sale din serialul "Dexter" şi filmul "Mother and Child".
Într-un interviu acordat în exclusivitate EVZ, actorul a vorbit despre munca la serialul "Arcaşul", dar şi despre apropiata premieră a filmului "Draft Day", unde joacă alături de Kevin Costner, Jennifer Garner şi Tom Welling.
EVZ: Ai jucat în multe seriale de succes. Ţi se pare mai interesant să joci într- un serial decât într-un film?
David Ramsey:
Nu în mod special. S-a întâmplat ca în cariera mea să lucrez mai mult în televiziune decât în producţii cinematografice. La începutul lui 2014 se va lansa un film la care am lucrat, "Draft Day" în care joc alături de starurile Kevin Costner şi Jennifer Garner.
Ai o filmografie impresionantă. Care este personajul tău favorit?
Favoritul meu este întotdeauna personajul pe care îl interpretez în acel moment. Sigur, ar fi fost minunat să îl joc pe Muhammad Ali, dar pot sa spun că John Diggle este unul dintre cele mai bune, dacă nu cel mai bun personaj pe care l-am interpretat. Este scris foarte bine!
Personajul tău are o latură violent. Cât de dur eşti în viaţa reală?
Păi, studiez artele marţiale de 23 de ani, mai exact jeet kune do, stilul faimosului Bruce Lee. Aşadar, sunt foarte îndrăgostit de acest sport. Consider că personajul meu ar trebui să îl folosească mai mult în serial.
Acesta este motivul pentru care serialul "Arcaşul" este foarte îndrăgit în China?
Eu aşa cred. Există multe detalii legate de artele marţiale în serial şi cred că telespectatorii chinezi respectă asta.
Exceptând artele marţiale, ce mai ai în comun cu John Diggle?
John Diggle este ca şi mine un singuratic, care îşi vede de viaţa lui şi eu consider că amândoi suferim într-o oarecare măsură de un sindrom post traumatic.
Cum te înţelegi cu colegii de platou?
Ne înţelegem foarte bine. Ieşim în oraş după filmări. Dacă filmările durează mai mult mâncăm împreună la studiouri, ca în familie…
Va întâlni Diggle dragostea în serial?
Da, se va îndrăgosti de fosta sa cumnată.
Eşti implicat în cauze umanitare?
Da, m-am implicat alături de o fundaţie care ajută bolnavii de cancer fără posibilităţi materiale şi sprijin o fundaţie care ajută copiii diagnosticaţi cu SIDA.
Ce îţi place să faci când nu eşti la filmări!
Sunt un pasionat practicant de arte marţiale. În afară de asta îmi place mult să merg pe motocicletă şi să stau în natură. Oriunde în aer liber mă simt foarte bine!