Aceasta neagă zvonul – de care, de fapt, puţini aveau habar, cum că ar avea o aventură cu David Beckham. "Gestul ei nu a făcut altceva decât să atragă atenţia asupra posibilei relaţii dintre cei doi", relatează Daily Mail. Katherine Jenkins are 32 de ani, şi este singură, după ce s-a despărţit de logodnicul ei Gethin Jones, anunţul fiind făcut tot pe Twitter!
Decât de două ori
Cât despre David Beckham, despre acesta se ştie că are o viaţă de familie fericită, fiind tatăl a patru copii. El şi Victoria Beckham, căsătoriţi de 13 ani, sunt consideraţi unul dintre cele mai puternice cupluri mondene. Katherine, care are peste 200.000 de followeri pe reţeaua socială, neagă zvonul aventurii, venind şi cu amănunte, şi povestind că nu s-a întâlnit cu David "decât de două ori", dintre care o dată când au ieşit în oraş.
În replică la anunţul făcut de ea pe Twitter a mai apărut o postare, de aceasta dată a cântăreţei Lily Allen, devenită Cooper, care a negat, la rândul ei, că ar avea o aventură cu soţul lui Beyonce, Jay-Z, menţionând că l-a întâlnit "numai de două ori". Întregul mesaj e o glumă, o bătaie de joc la adresa postării lui Katherine, dar o glumă pe care fanii au gustat-o.