Evenimentul Zilei > Actualitate > David Beckham, INTERVIU INCENDIAR despre DIVORȚ. S-a SFÂRȘIT TOTUL? „A fost o muncă GREA. RELAȚIA s-a COMPLICAT”
David Beckham, INTERVIU INCENDIAR despre DIVORȚ. S-a SFÂRȘIT TOTUL? „A fost o muncă GREA. RELAȚIA s-a COMPLICAT”

David Beckham, INTERVIU INCENDIAR despre DIVORȚ. S-a SFÂRȘIT TOTUL? „A fost o muncă GREA. RELAȚIA s-a COMPLICAT”

De când David și Victoria Beckham formează un cuplu, ziarele, televiziunile, iar mai apoi site-urile nu au încetat să născocească zvonuri care mai de care mai aberante despre cei doi. Acum, fie se zvonește că așteaptă un alt copil, fie că divorțează.

David Beckham a vorbit despre căsnicia lui cu Victoria după ce s-a zvonit că au divorțat. Faimosul cuplu este ținta frecventă a speculațiilor, unele mai mincinoase decât altele. În acest context, fostul fotbalist s-a deschis în fața unui reporter și a făcut câteva declarații intime.
 

David Beckham a vorbit despre căsătoria cu Victoria, pe care a descris-o ca fiind o „muncă grea”. Tot el a precizat că relația lor a devenit mult mai complicată odată cu trecerea timpului.

„Atunci când ești căsătorit pentru o perioadă la fel lungă ca în cazul nostru, este o muncă grea. Devine puțin mai complicat. Câteodată lucrurile mărunte fac cea mai mare diferență. Am observat asta cu copiii mei”, spune David Beckham, în teaserul unui interviu acordat show-ului The Sunday Project.

 

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți de 19 ani și au împreună patru copii: Harper, Cruz, Romeo și Brooklyn.