Christoph Daum este încolțit din toate părțile după ce România a ratat teoretic calificarea la Mondialul din Rusia. Selecționerul a avut un mandat dezastruos până acum, obținând în campania de calificare o singură victorie, trei remize și două înfrângeri. Întrebarea care se pune în acest moment este dacă Daum va fi demis la finalul campaniei sau va fi păstrat pe banca tehnică.

Burleanu va calcula în funcție de viitoarele alegeri

Informațiile venite dinspre „Casa Fotbalului” spun că Răzvan Burleanu va încerca să scape de selecționer, pentru a nu-și compromite șansele la alegerile pentru șefia FRF, din 2018. Daum nu își va da demisia, pentru că, în acest caz va pierde aproximativ 1 milion de euro. Așa că, foarte probabil, spre sfârșitul anului, naționala va avea un antrenor care este contestat și de jucătorii. „Tricolorii” au luat foc înaintea partidei cu Polonia, din cauza declarațiilor lui Daum: „Dacă plec eu, devin jucătorii mai buni?” și „Nu pot să arăt îmbunătățiri uriașe față de meciul de la București”, au fost afirmațiile în urma cărora fotbaliștii s-au simțit jigniți. „Nu putem lucra cu un antrenor care a spus public că nu avem valoare”, au spus, la unison, câțiva dintre internaționali.  

Declarația zilei: "Naționala a dezamăgit pe toată lumea în meciul de la Varșovia. Mi-am propus să mă duc la poliție, să fac plângere pentru viol. Lewandowski ne-a cam violat." Ionel Ganea, fost internaţional

Te-ar putea interesa și: