Evenimentul Zilei > Actualitate > Darren Cahill a venit în România și va începe antrenamentele cu Simona Halep, la Poiana Brașov
Darren Cahill a venit în România și va începe antrenamentele cu Simona Halep, la Poiana Brașov

Darren Cahill a venit în România și va începe antrenamentele cu Simona Halep, la Poiana Brașov

Australianul Darren Cahill, tehnicianul Simonei Halep, a sosit, aseară, în România pentru a începe pregătirile cu tenismena româncă, în vederea sezonului 2016.

Darren Cahill a aterizat, aseară, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar în scur timp a plecat spre Poiana Brașov, acolo unde o va pregăti pe a doua jucătoare a lumii în cadrul unui de trei săptămâni la Poiana Braşov.

Altfel, tehnicianul lui Halep are, însă, și o altă profesie în lumea „Sportului Alb”: comentator la postul american ESPN. Lucru care nu o va afecta pe Simona, deoarece antrenorul va comenta doar partidele de Mare Șlem din circuitul masculin.

Sponsorul tehnic al româncei l-a plătit pe Cahill cu 1 milion de dolari pe an, dar cum acest program s-a închis, jucătoarea din România va trebui să achite cel puțin această sumă antrenorului, plus alte bonusuri de performanță. N-ar fi o problemă pentru tenismena noastră. Doar în acest sezon, Simona Halep a câștigat din tenis 3.918.127 de dolari.