A fost un copil jucăuș, fericit și normal, până la vârsta de un an și jumătate. După bucuria primilor pași, a primelor cuvinte, micuțul a fost dus la medic pentru că-i apăruse o formațiune ciudată pe spate. Medicii nu i-au ținut mult în așteptarea unui răspuns: Rabdiosarcom alveolar, un cancer pentru care soluțiile sunt foarte limitate în România.

Darius Ștefan Bunget a luptat eroic, ca și tatăl lui în teatrele de război, cu nemiloasa boală. A și reușit să o învingă, în primă fază, după multe tratamente dureroase, în Franța, unde a ajuns prin formularul E112, cât și prin sprijinul financiar a unor oameni cu suflet mare. Din păcate, boala a recidivat și de un an de zile chinurile sunt de nedescris.

Totodată, Darius a rămas la fel de determinat, la cei trei anișori ai săi, să învingă din nou boala și să rămână lângă mami și tati, dorință care îi îngenunchează și pe medicii de la Fundeni. Aceștia îl țin mai mult sedat, cu morfină, pentru a-i lua din durerile infernale și pentru a trage de timp până când părinții vor putea face rost de 60 de mii de euro pentru a-l duce la un spital din Turcia.

Colegii din armată ai lui Gabriel Bunget, tatăl lui Darius, spun că acesta și-ar jertfi oricând viața pentru patrie și că ar fi un destin prea nedrept ca el să se trezească în această luptă fără niciun ajutor din partea semenilor.

Cei care doresc să facă o donație, o pot face în conturile de mai jos, cu mențiunea „donație Darius”.

Donații în LEI:

– IBAN BCR: RO91 RNCB 0669 0356 2882 0001 – Bunget Marius Gabriel

– IBAN Banca Transilvania: RO53 BTRL RONC RT03 9255 1301

– Bunget Simona Donații în EURO: – IBAN BCR: RO80 RNCB 0669 0356 2882 0005 – Bunget Marius Gabriel

 

Te-ar putea interesa și: